Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Vacature

(Senior) Medical Advisor Oncology

Solliciteer nu

Wil je deel uitmaken van een internationaal innovatief geneesmiddelenbedrijf van wereldformaat? Van een bedrijf dat geneesmiddelen en vaccins ontdekt, ontwikkelt, produceert en verkoopt om mensen te helpen als ze ziek zijn? In een functie waar je aan het einde van de dag kunt terugkijken en zeggen: "Ik heb iets voor patiënten betekend". Dan hebben we misschien iets voor je.

Over de functie

Pfizer zoekt een (senior) medical advisor voor onze locatie in Capelle aan den Ijssel.

Als (senior) medical advisor werk je bij Medical Affairs van de Business Unit Oncology . In deze functie ben je vooral gericht op het bieden van toegang tot innovatie. De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

  • Je bent het aanspreekpunt voor artsen en key opionion leaders  en andere externe stakeholders
  • Je levert een wetenschappelijke bijdrage aan de strategie voor zowel Medical Affairs, Clinical Research, Market Access als de commerciele organisatie
  • Je begeleidt en bent verantwoordelijk voor budget van onderzoekergeïnitieerde studies
  • Je bent het aanspreekpunt voor andere interne stakeholders


Over jou

Voor de functie van (senior) medical advisor verwachten wij dat je beschikt over:

  • Opleiding: Universitaire graad in de geneeskunde of [bio]medische wetenschappen met bij voorkeur een Medical Degree, PhD of PharmD
  • Ervaring: tenminste 3 jaar relevante ervaring in de farmaceutische industrie


Talenkennis: Goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal
Bedrijfsbrede competenties: Besluitvaardig, gefocused, verbonden, inspirerend, moedig, veerkrachtig

Voor de functie van medical advisor vinden wij het belangrijk dat je je ook herkent in het volgende: leiderschap, goede communicatie en pro-activiteit
 

Over Pfizer

Wij zijn een toonaangevend, internationaal opererend en innovatief geneesmiddelenbedrijf. Wat wij je bieden is leuk & maatschappelijk relevant werk, de mogelijkheid om je (verder) te ontwikkelen binnen de farmaceutische sector en een goede balans tussen werk & privé.

Wij werken - net als alle andere partijen in de gezondheidszorg - aan een gezondere wereld en een gezonder Nederland. Dit doen wij via onze innovatieve geneesmiddelen, premium zelfzorgproducten en impactvolle samenwerkingen. En dat is meer dan ons werk. Het is onze passie. Uiteindelijk staat de patiënt centraal in al het werk dat wij doen.

Binnen Pfizer zijn er mogelijkheden om je te ontwikkelen en om te groeien, zowel horizontaal als verticaal alsook nationaal en internationaal.

Je komt te werken in een professioneel team met een gezonde mix van ervaren en minder ervaren collega’s. Dat gezegd, onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door haar openheid. Wij hanteren een open-deur beleid en een open manier van communiceren zonder hiërarchie. Eigenaarschap (OWNIT!) en Straight Talk vormen hiervoor de basis. Besluitvaardigheid & doelgerichtheid, samenwerking & inspiratie en verantwoordelijkheid & veerkracht zijn de kwaliteiten, persoonskenmerken en persoonlijke eigenschappen die wij zoeken om uiteindelijk als team onze geneesmiddelen en vaccins sneller en beter bij patiënten te krijgen.

Uiteraard bieden wij prima arbeidsvoorwaarden met flexibele werktijden. En naast de inspanningen die wij van je verwachten, is er ook voldoende tijd en aandacht voor ontspanning. Zo organiseren wij gedurende het jaar onder andere diverse sportieve activiteiten, borrels en vrijwilligerswerk onder werktijd/Pfizer4All. Hierbij kun je op ontspannen manier in contact komen met al je andere collega’s.
 

Reageren?

Weet jij genoeg en heb je besloten om te reageren? Wij zijn benieuwd naar jou en nodigen je uit om jouw sollicitatie via onderstaande sollicitatiebutton in te dienen.

#LI-PFE
 

Solliciteer nu