Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

WCLC 2019

27.09 - 01.10

Fira Gran Via, Barcelona, Spanje

Begin september vindt in Barcelona, Spanje, het World Conference on Lung Cancer (WCLC) 2019 plaats. Tijdens dit toonaangevende congres georganiseerd door de International Association for the Study of Lung Cancer (IASLC), van 7 tot en met 10 september, zullen de laatste ontwikkelingen in de longoncologie gepresenteerd worden. Pfizer is net als ieder jaar ook zelf weer aanwezig.

Het is altijd handig de agenda en plattegrond van het congres makkelijk terug te vinden. Vandaar dat wij deze links bij elkaar hebben gezet. Voor het blokkenschema van de agenda, of de plattegrond van het complex.

Kom ons bezoeken op stand nummer 200.

infographic facts and figures

Bent u geïnteresseerd in wat Pfizer bijdraagt aan dit onderzoek, lees hier verder over onze pipeline. Meer informatie over de ontwikkeling van geneesmiddelen kunt u hier vinden.

Tijdens WCLC zijn aanwezig:


Links en in het midden: Johan van Doornen en Vivian van Even; Product Specialisten en primair contactpersoon voor de ondersteuning van onze therapieën.

Rechts: Dennis de Mik; Commercial Strategy Manager en verantwoordelijk voor de toegankelijkheid en strategie van onze therapieën.

Wij ontmoeten u graag om te spreken over uw praktijk en hoe onze middelen daarin passen. Tevens biedt Pfizer Oncology een uitgebreid pakket services en nascholingen waarover wij u meer kunnen vertellen.

Heeft u interesse in onze producten of ons onderzoek,
maak dan hier een afspraak.

Meer WCLC informatie vindt u op https://wclc2019.iaslc.org/ en op de events app die rond het congres online zal komen.

Op zondag 8 september van 07:00–08:00 uur nodigen wij u graag uit voor een ochtendsymposium onder leiding van Nicolas Girard uit Parijs. Het symposium gaat over EGFR mut+ en ALK+ tumoren en hun behandeling, nu het aantal opties hiervoor toeneemt. In zaal 8, Vienna, zullen de sprekers gedurende dit ochtensymposium dit interessante onderwerp belichten.

beijk het ochtendsymposium