Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Vacatures

Multi Channel Marketeer

Wil je deel uitmaken van een internationaal innovatief geneesmiddelenbedrijf van wereldformaat? Van een bedrijf dat geneesmiddelen en vaccins ontdekt, ontwikkelt, produceert en verkoopt om mensen te helpen als ze ziek zijn? In een functie waar je aan het einde van de dag kunt terugkijken en zeggen: "Ik heb iets voor patiënten betekend". Dan hebben we misschien iets voor je!

Solliciteer

Over de functie:

In de functie van Multi Channel Marketeer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de multi channel marketing strategie van onze merken en de implementatie van de multi channel marketing executie.

Verantwoordelijkheden:

Samen met de brandlead vertaal je de brandstrategie naar een multichannel strategie waarbij gewenst klantgedrag wordt benoemd met concrete KPI’s.

 • Je neemt de lead in de samenstelling van een contentcalendar.
 • Je verbindt content aan kanalen en je bent gewend om dit te visualiseren in wavedesigns die de basis vormen voor de executie.
 • Je neemt de lead in de executie van de campagnes en stuurt het productieteam aan, zodat timelines ook daadwerkelijk worden gehaald.
 • Je evalueert voortdurend zowel uitkomst als proces KPI’s en implementeert je learnings in de volgende campagnes.
   

Over jou:

 • Opleidingsniveau: je hebt een afgeronde HBO-opleiding.
 • Werkervaring: je bent een marketeer in hart en ziel en je bent in staat om de customer journeys van zowel de HCP als de patient te begrijpen en door te vertalen naar klantgerichte content om daarmee de klantinteractie en klanttevredenheid te maximaliseren.
 • Kennis: analytische en technische expertise met betrekking tot websites, e-mail marketing, content marketing, sociale media, SEO en SEA.
 • Competenties: je bent proactief, zelf startend en resultaatgericht. Je houdt van een dynamische werkomgeving en vindt het leuk om met veel verschillende mensen samen een gemeenschappelijk doel na te streven.
 • Bedrijfsbrede competenties: besluitvaardig, gefocust, verbonden, inspirerend, moedig, veerkrachtig.

Wat bieden wij:

Innovatief bedrijf

Pfizer heeft een pijplijn vol met innovatieve geneesmiddelen voor uiteenlopende aandoeningen. Als medewerker van Pfizer krijg jij de kans om op verschillende manieren de impact van geneesmiddelen zo groot mogelijk te maken voor patiënten. Kortom; jij maakt echt verschil.

Ontwikkelkansen

Wij zijn altijd op zoek naar toptalent. Wij geloven dat je nooit bent uitgeleerd en dat er altijd een nieuwe mogelijkheid is om je verder te ontwikkelen. Daarom hebben wij brede ontwikkelmogelijkheden binnen Nederland. Er zijn geregeld kansen om een opleiding te volgen of ervaring op te doen in een ander vakgebied of zelfs door te groeien naar een internationale functie.

Werk en privé balans

Bij Pfizer weten wij dat als bedrijf echt een impact wil maken op het leven van mensen, het belangrijk is dat je medewerkers op hun best zijn. Daarom bieden wij onze collega’s goede arbeidsvoorwaarden zoals een passend salaris en thuiswerkmogelijkheden. Veel overwerken is bij ons niet de norm. Ook vinden wij dat werk en plezier hebben samen moeten gaan. Je kunt daarom bijvoorbeeld meedoen aan allerlei activiteiten buiten het werk om.

Cultuur waar jij vooral jezelf kan zijn

Wij zijn een grote, internationale organisatie met mensen uit alle werelddelen. Iedereen moet zichzelf kunnen zijn bij Pfizer, daar streven en leven wij naar.

Reageren?

Weet jij genoeg en heb je besloten om te reageren? Wij zijn benieuwd naar jou en nodigen je uit om jouw sollicitatie via onderstaande sollicitatiebutton in te dienen. Je hoeft je geen zorgen te maken over een uiterlijke datum waarop je kunt reageren. Wij zoeken net zolang door, tot we de juiste kandidaat voor deze functie hebben gevonden.

 

#LI-PFE

***

Pfizer is an equal opportunity employer and complies with all applicable equal employment opportunity legislation in each jurisdiction in which it operates.

Sales

Solliciteer