Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Vacatures

Multi Channel Marketeer (junior profiel)

Wil je deel uitmaken van een internationaal innovatief geneesmiddelenbedrijf van wereldformaat? Van een bedrijf dat geneesmiddelen en vaccins ontdekt, ontwikkelt, produceert en verkoopt om mensen te helpen als ze ziek zijn? In een functie waar je aan het einde van de dag kunt terugkijken en zeggen: "Ik heb iets voor patiënten betekend". Dan hebben we misschien iets voor je.

Solliciteer nu

Over de functie

Pfizer zoekt een Multi Channel Marketeer (junior profiel) voor onze locatie in Capelle aan den Ijssel.

Als Multi Channel Marketeer werk je op de afdeling Customer & Digital Marketing. Deze afdeling ondersteunt de Pfizer brands bij het vertalen van de brandplannen naar klantgerichte multi channel campagnes en de implementatie van deze plannen.
In de functie van Multi Channel Marketeer ben je vooral gericht op de uitwerking en implementatie van de content via de digitale kanalen.  

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

 • Het creëren en aanpassen van content op basis van customer insights en journeys, samen met medische en marketing collega’s van de betrokken brand teams.
 • Het plannen en implementeren van deze content via verschillende digitale kanalen.
 • Het monitoren en regelmatig terugkoppelen van verkregen metrics en insights.
 • Het evalueren, samen met de collega’s van het betrokken teams.
   

Over jou

 • Als Multi Channel Marketeer ben je in staat om de customer journey te begrijpen en door te vertalen naar klantgerichte content om daarmee de klantinteractie en klanttevredenheid te maximaliseren.
 • Analytische en technische expertise met betrekking tot websites, e-mail marketing, content marketing, sociale media, SEO en SEA zijn noodzakelijk.
 • Je bent proactief, zelf startend en resultaatgericht.

Voor de functie van Multi Channel Marketeer verwachten wij dat je beschikt over:

 • Een MBO of HBO- opleiding
 • Ervaring met digitale marketing is een voorwaarde. Werkervaring in de farmaceutische sector is geen voorwaarde.
 • Goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.

Bedrijfsbrede competenties: Besluitvaardig, gefocused, verbonden, inspirerend, moedig, veerkrachtig.

Voor de functie van Multi Channel Marketeer vinden wij het belangrijk dat je je ook herkent in het volgende: je houdt van een dynamische werkomgeving en vindt het leuk om met veel verschillende mensen samen een gemeenschappelijk doel na te streven.
 

Over Pfizer

Wij zijn een toonaangevend, internationaal opererend en innovatief geneesmiddelenbedrijf. Wat wij je bieden is leuk & maatschappelijk relevant werk, de mogelijkheid om je (verder) te ontwikkelen binnen de farmaceutische sector en een goede balans tussen werk & privé.

Wij werken - net als alle andere partijen in de gezondheidszorg - aan een gezondere wereld en een gezonder Nederland. Dit doen wij via onze innovatieve geneesmiddelen, premium zelfzorgproducten en impactvolle samenwerkingen. En dat is meer dan ons werk. Het is onze passie. Uiteindelijk staat de patiënt centraal in al het werk dat wij doen.

Binnen Pfizer zijn er mogelijkheden om je te ontwikkelen en om te groeien, zowel horizontaal als verticaal alsook nationaal en international.

Je komt te werken in een professioneel team met een gezonde mix van ervaren en minder ervaren collega’s. Dat gezegd, onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door haar openheid. Wij hanteren een open-deur beleid en een open manier van communiceren zonder hiërarchie. Eigenaarschap (OWNIT!) en Straight Talk vormen hiervoor de basis. Besluitvaardigheid & doelgerichtheid, samenwerking & inspiratie en verantwoordelijkheid & veerkracht zijn de kwaliteiten, persoonskenmerken en persoonlijke eigenschappen die wij zoeken om uiteindelijk als team onze geneesmiddelen en vaccins sneller en beter bij patiënten te krijgen.

Uiteraard bieden wij prima arbeidsvoorwaarden met flexibele werktijden. En naast de inspanningen die wij van je verwachten, is er ook voldoende tijd en aandacht voor ontspanning. Zo organiseren wij gedurende het jaar onder andere diverse sportieve activiteiten, borrels en vrijwilligerswerk onder werktijd/Pfizer4All. Hierbij kun je op ontspannen manier in contact komen met al je andere collega’s.

Reageren?

Weet jij genoeg en heb je besloten om te reageren? Wij zijn benieuwd naar jou en nodigen je uit om jouw sollicitatie via onderstaande sollicitatiebutton in te dienen

#LI-PFE

***

Pfizer is an equal opportunity employer and complies with all applicable equal employment opportunity legislation in each jurisdiction in which it operates.

Solliciteer nu