Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Groepsbijeenkomst

Social en digital media in de medische praktijk

Van Twitter, Linkedin en Tablet naar Apps voor uw patiënt

Sociale media zijn hot! Het lijkt wel of we allemaal per direct onze ervaringen moeten delen via twitter, vrienden moeten maken op Hyves of Facebook, onze video’s moeten delen op Youtube en ons zakelijk netwerk zichtbaar moeten maken op Linkedin. En dat zijn nog maar een paar voorbeelden van sociale media!

Ook voor u, als arts, biedt het gebruik van sociale media mogelijkheden. De KNMG heeft in oktober 2011 een concept-handreiking ‘Artsen en Sociale Media’ online gezet waarin zij negen aanbevelingen doet over het gebruik van sociale media. Wilt u een netwerk bouwen voor intercollegiaal contact , (medische) kennis delen, via Skype zorg op afstand verlenen of wilt u uzelf of uw praktijk meer zichtbaar maken? Met sociale media ligt dat alles binnen handbereik. Kortom, het is zeker de moeite waard dat u zich in een avond laat informeren over al deze nieuwe mogelijkheden in uw werk, waarbij ook de risico’s die sociale media met zich mee kunnen brengen zeker niet worden vergeten.

Doelstelling

Het verkrijgen van inzicht in de wereld van de nieuwe sociale en digitale media, zoals Twitter, Linkedin en apps, om zo een afweging te kunnen maken of de inzet en/of het gebruik van deze nieuwe media relevant kan zijn voor uw medische praktijk.

Tijdens de nascholing gaat u ook zelf aan de slag met een i-Pad zodat u naast de theorie ook praktische ervaring opdoet. Na afloop van de nascholing heeft u voldoende kennis om een start te maken met een social/digital mediaplan voor uw praktijk.

Inhoud nascholing

  • Introductie
  • Wat zijn sociale media
  • Linkedin
  • Twitter
  • Zorg apps
  • Zelf aan de slag op de Ipad
  • Social/digital mediaplan
  • Evaluatie
Nascholing voor

Specialist

Docent

Emiel Kanters, management consultant en specialist in online dienstverlening.

Duur nascholing

2 uur

Accreditering

Heraccreditering kan door Pfizer bv voor drie uur worden aangevraagd bij:

  • College voor Accreditering Huisartsen van de KNMG.
  • Accreditatie Bureau Medisch Specialisten  KNMP.

Eigen bijdrage

De eigen bijdrage is € 0,- per persoon.
De eigen bijdrage is afhankelijk van de kosten die door uzelf worden gedragen, zoals accreditatie, locatie en catering.

Datum en locatie

n.n.b.

Deelname

Deelnemen aan een nascholing doet u meestal in de avonduren na een drukke werkdag. Daarom stelt Pfizer u graag in de gelegenheid om deze nascholing in uw directe omgeving bij te wonen.

Bent u geïnteresseerd? Uw contactpersoon bij Pfizer informeert u graag over de mogelijkheden om de workshop in uw directe omgeving of specifiek voor uw samenwerkingsverband te organiseren en over de link naar de te volgen webinar.

Bevestiging

Na ontvangst van uw aanmelding bevestigen wij uw inschrijving binnen 5 werkdagen. Een week voor aanvang van de nascholing zullen wij u nogmaals attenderen op uw deelname.

Meer weten?

Heeft u de gegevens van uw contactpersoon bij Pfizer niet bij de hand? Neemt u dan gerust contact op met Pfizer Partners in Practice via telefoonnummer 010 - 406 42 60.