Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Groepsbijeenkomst

Therapietrouw bij orale oncolytica

De kosten van therapie-ontrouw lopen in de miljarden. Daarnaast heeft het een grote impact op het ziektebeloop zelf en leidt dit tot kostbare ziekenhuisopnames en extra behandelingen. Als zorgverlener heeft u in de begeleiding van uw patient op dit vlak een belangrijke taak. Daarbij is het van belang dat alle betrokken zorgverleners het beleid hierop met elkaar hebben afgestemd. Deze interactieve nascholing biedt u hiervoor praktische handvatten.

Doelstelling

Tijdens deze nascholing zullen we dieper ingaan op de vele aspecten rondom therapietrouw. Wat is therapietrouw en wat is therapie-ontrouw? Hoe kunt u uw patiënt het beste ondersteunen? Er worden handvatten gegeven voor het onderhouden of verbeteren van therapietrouw en im-plementeren hiervan in de eigen praktijk. Ook leren deelnemers van elkaar tijdens de interactieve onderdelen in het programma. De uiteindelijke doelstelling is een adequate therapietrouwbegeleiding bij patiënten die orale anti-kanker geneesmiddelen gebruiken.

Nascholing voor

Apotheker
Verpleegkundig specialist (VS)

Docent

Natascha Schrama - MANP - verpleegkundig specialist oncologie

Duur nascholing

3 uur

Accreditering

Accreditatie is door Pfizer voor 3 uur aangevraagd bij de genoemde doelgroepen in de brochure.

Eigen bijdrage

In overleg met uw Product Specialist of Key Account Manager van Pfizer Oncology kunt u samen met uw collega’s kosteloos deze nascholing in uw ziekenhuis inzetten.

Datum en locatie

Datum zal met u en de docent worden afgestemd.

Meer weten?

Heeft u de gegevens van uw contactpersoon bij Pfizer niet bij de hand? Neemt u dan gerust contact op met Pfizer Partners in Practice via 010 – 406 42 60.