Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan
Like Dislike

Pfizer en TEDxEindhoven

Embodying Innovation

Pfizer en TEDxEindhoven houden op 19 april 2021 het TEDxEindhoven Salon Event! Daarom deze ‘Save the date’Meld je nu aan via TEDxEindhoven.

Programma

Innovatie in de gezondheidszorg is één van de belangrijkste krachten geweest voor het verbeteren van mensenlevens in de afgelopen eeuw. En met het oog op de uitdagingen waar we nu voor staan is dat belangrijker dan ooit. Met het thema ‘Embodying Innovation’ gaan we op zoek naar de vormgevers van innovaties in de zorg. 

Onze sprekers zullen vertellen hoe zij vormgeven aan zorginnovaties. Ook blikken zij vooruit om een beeld te scheppen van de gezondheidszorg van de toekomst op het gebied van bijvoorbeeld artificial intelligence (AI), personalised healthcare en oncologie. Met een panel van professionals kijken we terug op de talks en gaan we verder in op wat het betekent om te innoveren in gezondheidszorg en waar we over 20 jaar zullen staan.

Sprekers Tedx

Met trots stellen wij de sprekers voor!

Ed de Kluiver
Ed de Kluiver, arts en lid van de stuurgroep Connected Care in Isala Zwolle, spreekt over een vreemde paradox in de zorg. Er is veel meer mogelijk dan dat we implementeren. Welke obstakels liggen hier in de weg? Hoe kun je grote innovaties ontwikkelen en de wereld in brengen? 
Ed de Kluiver zal vertellen waarom hij denkt dat er kritisch gekeken moet worden welke behandelingen in het ziekenhuis moeten plaatsvinden en welke in de leefomgeving van de patiënt kunnen worden geïmplementeerd.

Lees meer over Ed de Kluiver


Martijn van Grieken
De toolset van artsen kan flink uitgebreid worden met innovaties. Een interessante nieuwe richting is AI, wat de potentie heeft een Zwitsers zakmes van de zorg te worden. Maar hoe vertaal je deze berg data naar inzichten waar een arts direct mee kan werken? Martijn van Grieken is mede oprichter van een start-up gespecialiseerd in AI (Gimix). Hij laat zien hoe hij samen met zorgverleners eraan werkt om deze tools beschikbaar te maken.

Lees meer over Martijn van Grieken


Lúcia Fonseca  
De kans dat je in de toekomst een minimaal invasieve ingreep ondergaat via een paar kleine gaatjes in je lichaam in plaats van een ‘gewone’ operatie, wordt steeds groter. ’’Bij minimaal invasieve ingrepen maak je gebruik van de natuurlijke wegen in het lichaam.’’ Lúcia Fonseca is biomedisch ingenieur bij Philips. Tijdens het TEDxSalonevent vertelt ze over minimaal invasieve ingrepen en andere ontwikkelingen die de zorg - waaronder die voor de longkankerpatiënten - in de toekomst verbeteren.  

Tijd en plaats

Het online TEDxEindhoven Salon vindt op 19 april online plaats van 14:30-17:30 uur. 

 

Aanmelden?

Aanmelden kan via de link op TEDxEindhoven.  

Na aanmelding ontvangt u van TEDxEindhoven een bevestiging. Het aantal deelnemers is beperkt dus hoe eerder u zich aanmeldt, hoe groter de kans om erbij te zijn. Voor meer informatie ga naar TEDxEindhoven.
 
Hartelijke groet,
 
Pfizer en TEDxEindhoven

Pagina beoordelen Like Dislike