Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Roze olifant

Seks in je gesprek: tot hoe ver reikt je expertise?

Roze Olifant is een programma voor artsen, verpleegkundig specialisten, mammacareverpleegkundigen, seksuologen en andere zorgprofessionals in ziekenhuizen om seksualiteit en intimiteit beter bespreekbaar te maken bij mensen met borstkanker.

Lees het magazine!

 

 

Download het magazine Roze Olifant of vraag een gedrukt exemplaar aan. Deze speciale uitgave vertelt je meer over hoe de Roze Olifant borstkankerteams ondersteunt bij het bespreekbaar maken van intimiteit en seksualiteit. Patiënte Kim legt uit waarom dit zo belangrijk is. Verpleegkundig specialist Lida maakt duidelijk waarom je niet langer moet wachten met de Roze Olifant-toolkit. En je leest meer over hoe je je kunt aanmelden. Samen maken we intimiteit en seksualiteit bespreekbaar!

Magazine aanvragen

Download

 

Download hieronder het magazine.

Download

Programma

 

Programma Roze Olifant is tot stand gebracht door een programmacommissie gevormd door vertegenwoordigers van Borstkankervereniging Nederland (BVN), Sick & Sex, zorgverleners die passie hebben voor het onderwerp en Pfizer Oncology.

Lees meer

Toolbox

In de toolbox Roze Olifant zitten alle trainingsmaterialen om als team te werken aan het thema seksualiteit en intimiteit bij borstkanker. Je vindt hier onder meer een werkmap voor het team met instructies om de teamsessies vorm te geven en veel achtergrondinformatie over seksualiteit bij borstkanker. Voor ieder teamlid is er een persoonlijk werkboekje om belangrijke informatie, inspiratie en eigen ervaringen te noteren. Meer weten of gelijk als team aan de slag met Roze Olifant? Meld je dan hieronder aan!

 

Aanmelden