Skip directly to content

Vragen en antwoorden

Hieronder vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen. Als de onderstaande antwoorden niet voldoen aan uw criteria gaarne uw vraag mailen aan Procurement.nl@Pfizer.com

V. Ik wil Pfizer bv of Pfizer PFE bv factureren, maar ik heb geen PO-nummer (inkoopordernummer) voor de betreffende factuur. Wie kan ik hiervoor raadplegen?
A. Neem contact op met de Pfizer medewerker die de order heeft geplaatst en vraag naar het PO-nummer (inkoopordernummer). Zonder een geldig PO-nummer (inkoopordernummer) wordt de factuur niet in behandeling genomen.

V. De betalingstermijn van de factuur is ruimschoots overschreden, maar tot op heden hebben we niets ontvangen. Waarom is de factuur nog niet betaald?
A. Er kunnen daar verschillende redenen voor zijn. Neem contact op
met GFS +31 10 40 64 680.

V. Wat is de betalingsstatus van …… factuur?
A. Neem hiervoor contact op met GFS +31 10 40 64 680.

V. De factuur welke wij hebben verzonden is geretourneerd. Waarom?
A. De factuur is geretourneerd, omdat belangrijke elementen blijkbaar ontbreken. Een geretourneerd factuur wordt altijd voorzien van een begeleidende brief waarop de ontbrekende gegevens vermeld worden. Voor verdere vragen dient u GFS te benaderen.

V. Accounts payable heeft om een kopiefactuur gevraagd. Welke gegevens dienen hier op vermeld te worden?
A. De kopiefactuur dient bij voorkeur op briefpapier te worden verstuurd. Indien deze niet op een briefpapier wordt verstuurd dient deze te worden voorzien van een handtekening. Er dient duidelijk aangegeven te worden dat het om een kopie gaat. Daarnaast moeten alle gegevens die op de originele factuur staan vermeld worden.

V. Moet ik Engels schrijven of spreken als ik GFS contacteer?
A. Nee, GFS heeft Nederlands sprekend personeel.

V. Naar welk adres wordt een PO-nummer (inkoopordernummer) verstuurd?
A. PO-nummers (inkoopordernummers) worden per fax, mail of post verstuurd afhankelijk van de door u gekozen methode welk is opgenomen in ons leveranciersdata.

V. Onze adres/bank gegevens zijn gewijzigd. Wie moeten we hiervan op de hoogte houden?
A. Mail de betreffende informatie aan Procurement.nl@Pfizer.com