Werken bij Pfizer

Wij zoeken mensen die van het leven houden. Net als wij.
 

Bekijk Vacatures

Wij zijn Pfizer. Samen werken wij elke dag aan de ontwikkeling van nieuwe medicijnen in de hoop steeds meer mensen met een ziekte te kunnen genezen of een zo gewoon mogelijk leven te kunnen bieden. We vinden het belangrijk om het beste uit onszelf en elkaar te halen. Spreekt dit jou aan? Ben jij net als wij?

‘Er is nog steeds een wereld te winnen’

Onze deskundige werknemers zetten zich elke dag in om echt dat verschil te maken. Zo werken we samen met een expertisecentrum om de bekendheid en kennis van amyloïdose met elkaar naar een hoger niveau te tillen. Amyloïdose was twintig jaar geleden nog onbekend. Inmiddels is het al iets bekender maar er is nog steeds een wereld te winnen.

 

Bekijk vacatures

Hendrien is commercieel verantwoordelijk voor zeldzame ziekten. Lees hier waar ze zich dagelijks mee bezighoudt.

De dag van Hendrien

Elkaar kritische vragen stellen

Onze deskundige werknemers zetten zich elke dag in om echt dat verschil te maken. Bij Pfizer werken betekent samenwerken met collega’s die zeer uiteenlopende achtergronden en vaardigheden hebben. Je kunt van elkaar leren en elkaar inspireren als je onderwerpen van diverse kanten belicht en elkaar kritische vragen stelt. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en bieden ruimte voor nieuwsgierigheid, ontwikkeling en het laten horen van je eigen mening.

Carriëremogelijkheden

“Wat ik zo leuk vind aan werken bij Pfizer? Het is afwisselend en interessant en er zijn veel mogelijkheden en kansen om je te ontwikkelen en door te groeien. Collega’s staan altijd klaar om mee te denken en te helpen en daarbij is het ook nog gewoon heel gezellig.”

‘Ik ging naar Tanzania om mijn kennis te delen met mensen van een non-profitorganisatie om hen te helpen moedersterfte terug te dringen. Het was zwaar, maar ook ontzettend mooi.’

Bijna twintig jaar werk ik al voor Pfizer in New York. Ik reis veel voor mijn werk en probeer als het kan altijd via Amsterdam te vliegen zodat ik mijn familie kan bezoeken.’

Traineeship bij Pfizer en Talent for Care iets voor jou?

Ben jij bijna of net afgestudeerd in de richting Science, Healthcare of business? Wil én durf jij een verschil te maken in de zorg? Ben je ambitieus en wil je jezelf ontwikkelen? Wie weet, is een twee jaar durend traineeship bij Pfizer en Talent for Care iets voor jou.

Bekijk

Stage bij Pfizer

‘Als stagiair ben je onderdeel van het team waarin je zit’

Huibin Zhou wilde als kind al de zorg in. ’’Maar of ik nou huisarts, apotheker of onderzoeker wilde worden, wist ik niet. Door mijn stage bij Pfizer heb ik ontdekt dat er veel meer manieren zijn om mensen te helpen…

‘Pfizer is een fantastisch, leuk en warm bedrijf’

Julia Pietrzykowska zou een half jaar stagelopen bij Pfizer. Het werd een jaar. ’’Het is een fantastisch, leuk en warm bedrijf om bij te werken’’, vertelt de student business administration die de afdeling immunologie en infectieziekten ondersteunde...

Wil jij ook stagelopen bij Pfizer?

Wij zijn op zoek naar studenten met een studieachtergrond in Biomedische- of Farmaceutische wetenschappen, Health economics, politics & law of soortgelijke studies. Heb jij zo’n soort studieachtergrond? Dan komen wij graag in contact met jou!

Wij werken samen

Wij willen zorgen dat iedereen op zijn best is, ook als hij ziek is. We bereiken doorbraken op verschillende gebieden waardoor we patiënten kunnen genezen of hun leven kunnen verbeteren. Dat doen wij in samenwerking met allerlei partijen, zoals patiënten, wetenschappers, artsen, de overheid en bedrijven, op allerlei manieren en op allerlei niveaus.

Bekijk vacatures

TEDxEindhoven en Pfizer willen mensen prikkelen om na te denken over de zorg van de toekomst. Daarom houden zij regelmatig evenementen met TEDx met talks van experts uit allerlei vakgebieden.

Pfizer en Talent for Care hebben hetzelfde doel: streven naar betere zorg voor patiënten. We willen samen investeren in jong organisatietalent en hebben een uitgebreid en persoonlijk leiderschapstraject ontwikkeld. 

Lieke en haar collega Liesbeth werken bij Pfizer en onderhouden nauwe contacten met verschillende patiëntenorganisaties, om beter te leren wat er bij patiënten speelt.

Mark Noe is geneesmiddelenonderzoeker en vicepresident van de onderzoeks- en ontwikkelafdeling van Pfizer wereldwijd.

Het verhaal van Mark

‘Medicijnen ontdek je niet, maar vind je uit’

‘Als onderzoekers screenen we duizenden tot miljoenen chemische verbindingen. Dit gebeurt met speciale computers die supersnel kunnen berekenen welke chemische verbindingen geschikt zouden zijn. In de hoop zo verbindingen te vinden die zich aan het eiwit kunnen binden en diens functie kunnen veranderen. Elke chemische verbinding die we testen, is een potentieel nieuw, levensreddend geneesmiddel.'

Bekijk vacatures

Hou jij ook van het leven?


Word jij onderdeel van ons team? Durf jij moeilijke vragen te stellen? Ben je nieuwsgierig? Heb jij lef, dromen en idealen? Kijk dan of wij een passende baan voor je hebben.

Internationale vacatures

Bekijk alle (internationale) functies binnen Pfizer.

View more

Nederlandse Judith werkt al twintig jaar bij Pfizer in New York

Patrick van der Loo vertelt over zijn ‘wereldbaan’ bij Pfizer

View more

‘Patiënten mogen niets van medicijntekorten merken’

Edwin Strik en Nurçan Çalişkan-Yassen van Supply

View more

‘Jong Pfizer is een kapstok om met collega’s van andere afdelingen samen te werken.’

View more

Terugdringen van moedersterfte

Hanneke van Deventer ging naar Tanzania voor Global Health Fellows en Pfizer

View more

Samen zorgen voor de zorg van morgen

View more

‘Integriteit zit in ons DNA’

Nathalie Maccow, legal director bij Pfizer

View more

‘Het leven is niet minder mooi geworden door mijn dwarslaesie’

Paul Boeren, Commercial Lead IM

View more
View more

‘Sigaretten zijn een gevaarlijk product’

‘Er is nog steeds een wereld te winnen’

Hendrien van der Mark, Orphan Drug National Manager

View more

‘Een hypofyseaandoening kan enorme impact hebben op je leven’

Erik van Berkum, CBL

View more

‘Het leven van zieke mensen echt verbeteren’

Dennis de Mik, Commercial Strategy Manager

View more

‘Als stamceldonor maak jij misschien wel het verschil’

Naomi van Tricht, Commercial Strategy & Sales Manager

View more
View more

‘Het patiëntenperspectief moet een hele duidelijke rol krijgen’

Spelen levert accreditatiepunten op

View more