Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Over Pfizer

Werken bij Pfizer

Werken bij Pfizer

Pfizer zoekt jou

Wij …
 

 • maken geneesmiddelen en vaccins die mensen helpen als ze ziek zijn en bijdragen aan het voorkomen van ziekten.
 • werken voortdurend aan nieuwe, innovatieve behandelingen die het leven van patiënten belangrijk zullen verbeteren, voor zowel grote ziektebeelden als zeldzame ziektes.
 • verkopen enkele van 's werelds bekendste en meest voorgeschreven geneesmiddelen en vaccins.
 • gaan impactvolle samenwerkingen aan met andere partijen actief in de zorg.
 • zijn trots om deel uit te maken van een bedrijfstak die heeft geholpen om levensbedreigende ziekten te behandelen, te genezen en uit te roeien.
 • dragen mondiaal bij aan de gezondheidszorg, hier zijn vele duizenden collega's - in meer dan 175 landen - bij betrokken.
 • werken samen aan een gezondere wereld en een gezonder Nederland.

 

Ben jij…

 • een communicatief sterke, vakbekwame en resultaatgerichte man/vrouw die graag in een commerciële omgeving wil werken? 

 

Hieronder vind je alle vacatures die wij op dit moment in Nederland open hebben staan. Zie je een functie die bij je past? Klik dan op de button   Solliciteer nubij de vacature. Je verlaat dan de website van Pfizer en komt in Workday terecht. Om jouw gegevens goed te kunnen beschermen, wordt er eenmalig gevraagd om een account aan te maken. Daarna kun je direct solliciteren en gaan wij ermee aan de slag.

 

Uitgelichte vacatures binnen Nederland 

(Senior) Medical Advisor Oncology Director Corporate affairsSupply Chain quality specialistQuality Officer GDPKey Account Manager Hospital Product Specialist Oncologie Key account manager Tender & Contracting Analyst Senior Medical Advisor Upjohn  Medical Science Liason Accountant 

 • Overige vacatures

  Beschrijving tonen

  Klik op de buttons voor de overige vacatures binnen Nederland.   

  Drugs Safety Data Management Specialist general Manager 

   

 • Hieronder staan alle beschikbare stageplaatsen:

  Stagiair Communicatie Medisch Stagiair

   

 • Opleiding en training

  Beschrijving tonen

  Pfizer investeert veel in opleiding en training van haar mensen. Voor de scholing van de artsenbezoekers van Pfizer zijn de kwaliteitseisen van Farmeduca leidend. Dit om een constante kwaliteit van onze opleiding en toetsing te zekeren.

  Door de toewijding aan deze gecertificeerde opleiding is kennis van zaken bij onze medewerkers gewaarborgd. Zodoende verloopt de interactie met artsen en andere zorgverleners op kwalitatief hoogwaardig niveau. En ook dat komt het plezier in het werken bij Pfizer zeker ten goede!

 • Werken bij Pfizer?

  Beschrijving tonen

  Wij bieden je een loopbaan vol uitdaging, afwisseling, zelfstandigheid, trainingen en uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden.

  Als je bij ons werkt, heb je je eigen carrière in de hand. Want bij ons vind je de vrijheid en ruimte om zelf verantwoordelijkheid te nemen en initiatief te tonen.

  Kijk eens naar onze actuele vacatures of stuur een open sollicitatie. 
   

 • Hoe werken we?

  Beschrijving tonen

  Ons doel is om door innovatie patiënten behandelingen te bieden die hun leven belangrijk verbeteren.

  Onze missie is om het meest toonaangevende, innovatieve biofarmaceutische bedrijf te zijn.

  Bij alle activiteiten en beslissingen van Pfizer laten we ons leiden door negen waarden: integriteit, innovatie, gemeenschap/verantwoordelijk burgerschap, klantgerichtheid, samenwerking, leiderschap, prestaties, respect voor anderen en kwaliteit.

  Bij Pfizer heerst een open en eerlijke cultuur. We zijn op resultaat gericht en stimuleren daarom de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. We werken met korte lijnen en communiceren direct. 

  We bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden: competitief en compleet. Je verdient een marktconform salaris, waarbij we uitgaan van individuele prestaties.