Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan
Like Dislike

Skin and Change

Online tools

Maak kennis met handige tools die u kunnen helpen bij uw patiëntenzorg. Neem apps zoals de ‘Happi Huid’-app en de ‘Zalf Smeerwijzer’. Hiermee kunnen patiënten zelf thuis werken aan hun gezondheid. U kunt daardoor meer op afstand monitoren hoe het met hen gaat.

‘Happi Huid’-app

Patrick Kemperman

’’Mensen met eczeem zijn blij dat er niet alleen naar hun huid wordt gekeken. Maar ook naar wat hun huidaandoening met hen doet. Ze voelen zich beter gehoord nu ze de Happi Huid app gebruiken.’’ Lees het verhaal van dermatoloog Patrick Kemperman over de ‘Happi Huid’-app voor mensen met eczeem en alopecia die hij hielp ontwikkelen.

Lees het verhaal

 

Zalf Smeerwijzer

Zalf smeerwiijzer

’’Hormoonzalf kun je beter niet gebruiken. En als je het dan toch doet, smeer het dan zo dun mogelijk.’’ Jette de Groot en Florine Schussler-Raymakers horen deze fabels regelmatig. Als verpleegkundig specialisten bij het nationaal expertisecentrum Eczeem van het UMC Utrecht begeleiden zij volwassenen en kinderen, vaak met ernstig eczeem. Om hen nog beter te kunnen helpen ontwikkelden zij de app Zalf Smeerwijzer.

Lees het verhaal


Sidekick Health

Sidekick health
   

De app Sidekick Health is ontwikkeld voor patiënten met chronische aandoeningen en bevat nu ook een module voor mensen met constitutioneel eczeem. Sidekick Health brengt spelelementen, gedragsleer en kunstmatige intelligentie samen en helpt patiënten hun levensstijl te blijven verbeteren.

Download Sidekick Health

Pagina beoordelen Like Dislike
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.