Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Met behulp van de onderstaande vragenlijst kunt u bijwerkingen van Pfizer geneesmiddelen melden.

Wij monitoren alle effecten van onze geneesmiddelen zorgvuldig. Om gemelde bijwerkingen optimaal te kunnen beoordelen, moeten ze bij voorkeur zo volledig mogelijk gerapporteerd worden. Hiernaast zijn wij verplicht deze informatie anoniem aan de verantwoordelijke autoriteiten te rapporteren.

U kunt anoniem of met uw persoonlijke gegevens een melding doen. Als u uw contactgegevens invult in de vragenlijst dan kan de afdeling Geneesmiddelveiligheid contact met u opnemen voor aanvullende vragen. Laat het onderdeel contactgegevens leeg als u niet wilt dat er contact met u opgenomen wordt.

De afdeling Geneesmiddelveiligheid kan geen medische vragen beantwoorden. Als u nog een medische vraag heeft over het geneesmiddel, kunt u deze stellen aan de collega’s van het medische-informatie-team. U kunt hiervoor gratis bellen naar 0800 - medinfo (6334636).

Overleg met uw arts over uw verdere behandeling en mogelijke maatregelen.

Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht

PP-UNP-NLD-0737

Persoonlijke informatie

Informatie over de persoon die door de bijwerking is getroffen

Informatie over het geneesmiddel en de bijwerkingen

Deze bijwerking, uw contactgegevens en de persoonlijke informatie die u verstrekt, zullen door Pfizer worden verwerkt in overeenstemming met het privacybeleid van Pfizer farmacovigilantie

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.