Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Danil Blinov

Een baan waarmee ik andere mensen kan helpen

Zoals mijn naam misschien al doet vermoeden, ben ik in 1973 geboren in Siberië, Rusland. Sinds 2006 werk ik bij Pfizer en vanaf 2018 in Nederland. Eerst als lead voor de Established Business Unit en nu verantwoordelijk voor de Inflammation & Immunology Business Unit.

Ik werk voor Pfizer omdat ik geloof dat ik een van die zeldzame banen heb waarmee ik andere mensen kan helpen. Iemand die ik zeer waardeer, zei ooit dat er maar drie beroepen zijn ter wereld waar je echt veel respect voor moet hebben. En dat zijn leraren, dokters en verpleegkundigen. Ik geloof dat ons werk daar ergens tussen in zit. 


Luisteren en begrijpen

Alle mooie ideeën krijg je van de mensen om je heen. Je moet leren om ernaar te luisteren om ze te begrijpen. Dat vind ik enorm interessant en belangrijk. Het is mijn taak om die ideeën te verzamelen en de mensen te helpen om ze uit te voeren. 

Ik haal echt energie uit het samenwerken met collega’s. Ik leer enorm veel van hen. Ik vind het geweldig om te ervaren wanneer collega’s het gevoel hebben dat ze iets belangrijks of iets ongewoons hebben gedaan en daar dan oprecht trots op zijn. Daar krijg ik dan weer een goed gevoel van. Dat maakt mij trots.

Danil Blinov

Lachen, elkaar helpen en successen vieren

Wat mij verder blij maakt? Wanneer mensen geloven dat ze op de juiste plek zitten. Wanneer mensen lachen. Wanneer ze blij zijn om elkaar te zien en elkaar te helpen. Wanneer ze elkaar steunen en elkaars successen vieren. En wanneer ze blij zijn met het werk dat ze doen en daar trots op zijn.


Leven van mensen makkelijker en mooier maken 

Soms vergeten we dat wel eens, maar het is niet zomaar onze missie: doorbraken bereiken waarmee we het leven van patiënten kunnen veranderen. Bij alles wat we doen staat de patiënt centraal. En dat moet ook zo blijven.

Ik hoop dat de divisie I&I, waar onder meer de reumageneesmiddelen deel van uitmaken, wordt gerespecteerd voor wat we doen. En voor wat we patiënten brengen. Hierbij hebben we een ambitieuze doelstelling, namelijk doorbraken leveren. Immers, alleen nieuwe, innovatieve geneesmiddelen en projecten zorgen voor verandering en resulteren erin dat we het leven van mensen makkelijker en mooier kunnen maken. Dit is mijn doel. Dat is waarom ik iedere dag met een goed gevoel aan het werk ga.

Een persoonlijk doel heb ik ook. Namelijk dat ik - als Rus die nu al een paar jaar in Nederland is -  binnenkort goed Nederlands spreek. Ook daar werk ik hard aan.

Danil Blinov
Danil Blinov, Business Unit Lead Inflammation & Immunology Pfizer Nederland
Lees de blogs van Danil Blinov