Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

COVID-19 - Pfizer neemt maatregelen om verspreiding coronavirus te beheersen

Naarmate de COVID-19-situatie zich ontwikkelt, neemt Pfizer haar sociale verantwoordelijkheid. Pfizer heeft besloten om haar medewerkers tot ten minste 28 april vanuit huis te laten werken. Gezien de zich continu en abrupt ontwikkelende situatie rondom COVID-19 is dit de meest logische stap om bij te dragen aan het beheersen van de verspreiding van het coronavirus. 

Pfizer heeft de ontwikkeling van de Corona-uitbraak in binnen- en buitenland nauwlettend gevolgd en is nu overgegaan naar de volgende fase. Pfizer heeft besloten om over te gaan tot ‘sociale afstand’ en al onze collega’s werken tot ten minste 28 april vanuit huis.

Wij hebben deze impactvolle maatregel genomen om onze collega’s, hun families, geliefden en bekenden te helpen beschermen maar vooral ook om onze sociale verantwoordelijkheid te nemen jegens kwetsbare ouderen, vooral degenen met een onderliggende ziekte. Wij realiseren ons dat ook wij een bijdrage moeten leveren aan het beheersbaar houden van de zorgvraag.

Het kantoor in Capelle aan den IJssel blijft geopend maar zal minimaal bezet zijn door enkel de hoogstnoodzakelijke collega’s (receptie, facilitair management en IT).

Een ieder die in maart een afspraak heeft met een Pfizer-medewerker, zal benaderd worden om elkaar op een andere wijze te ‘ontmoeten’ (b.v. telefonisch, videoconference) of de afspraak te verzetten. Tot 31 maart worden alle persoonlijke ontmoetingen en afspraken afgezegd.

De door Pfizer georganiseerde nationale bijeenkomsten en nascholingen zullen voorlopig, en in ieder geval tot 31 maart, niet door gaan. Internationale bijeenkomsten tot eind april. Ook dit besluit is genomen in het belang van alle zorgprofessionals en de patiënten voor wie zij zorg dragen. 

Wij vertrouwen op uw begrip voor onze beslissing in deze bijzondere situatie.

Mocht u vragen hebben, neemt u dan alstublieft contact op met uw vaste Pfizercontact.
 
Vriendelijke groet,

Wiebke Rieb en Marc Kaptein
Algemeen directeur en medisch directeur Pfizer Nederland
 

Pagina beoordelen Like Dislike
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.