Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Luister nu naar de podcastreeks ‘de weg naar een vaccin’

18 januari 2021

BNR is begonnen met de vijfdelige podcastreeks ‘de weg naar een vaccin’.

Tijdens de vijf afleveringen spreekt BNR-host Maud Schreurs met verschillende experts, waaronder medisch coördinator klinische virologie; Annemiek van der Eijk, hoogleraar Virologie; Rogiers Sanders en Hoogleraar klinische farmacologie; Adam Cohen. De afleveringen zijn vanaf 18 januari beluisteren via https://www.bnr.nl/podcast/de-weg-naar-een-vaccin.

De podcastserie gaat over infectieziekten en de rol die vaccins kunnen spelen bij het voorkomen van ziekten.

Deze podcastserie gaat in op infectieziekten en de rol die vaccins kunnen spelen bij het voorkomen van ziekten die worden veroorzaakt door bacteriën, virussen, schimmels of parasieten. De onderwerpen die in de serie aan bod komen zijn onder meer wat infectieziekten eigenlijk zijn, de weg die wordt doorlopen van een idee naar een veilig en effectief medicijn of vaccin en hoe vaccins uiteindelijk bij mensen terechtkomen. In de podcasts vertellen diverse deskundigen hierover. De eerste aflevering is ook terug te luisteren via de BNR App, Apple Podcast en Spotify.

Pfizer ontdekt, ontwikkelt en maakt geneesmiddelen én vaccins die mensen kunnen genezen, ziekten voorkomen of die de kwaliteit van leven kunnen verbeteren. Door het gesprek over het belang van vaccins te faciliteren, hoopt Pfizer continue innovatie van kwalitatieve preventieve zorg extra te onderstrepen. Meer informatie over vaccins en vaccinatie is te vinden op www.pfizer.nl/vaccins en in onze brochure.
 
BNR is verantwoordelijk voor de inhoud van de reeks, Pfizer heeft als expert suggesties gedaan voor te bespreken onderwerpen en mogelijk relevante gasten en de realisatie mogelijk gemaakt.

Pagina beoordelen Like Dislike
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.