Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Pfizer lanceert Instagramprofielpagina met de hashtag #wanneerbenjijopjebest

Leestijd: 2 minuten

Gezondheid is een groot goed. Hier is iedereen het over eens. Iedere dag zetten veel mensen zich in voor de Nederlandse gezondheidszorg. Ieder op zijn/haar manier. Artsen, verplegers, apothekers, medewerkers van farmaceutische bedrijven en alle andere zorgverleners. En door onder andere voldoende te bewegen, niet te roken, geen/matig alcohol te nuttigen, gezond te eten en voldoende nachtrust te nemen, kun jij zelf ook een duit in het (gezondheids)zakje doen.

Pfizer lanceert Instagramprofielpagina met de hashtag #wanneerbenjijopjebest

Maar hoe jij je vóelt …… dat is minstens net zo belangrijk. Want uiteindelijk wil iedereen niet alleen zo gezond mogelijk zijn, maar zich ook graag zo goed mogelijk voelen. Op zijn/haar best. Om zo een gelukkig, volwaardig en rijk leven te leiden. Daarom introduceert Pfizer vanaf 13 juni het Instagramaccount met de terugkerende hashtag #wanneerbenjijopjebest.

Op de pagina plaatsen we berichten over vitaliteit en fit zijn (#Fit), van het leven genieten (#PlukDeDag), om elkaar geven (#Liefde), wat je drijft (#Volgjehart) en de leuke dingen van het leven (#Zinin). Over deze thema’s geven wij op verschillende manieren en vanuit verschillende mensen aandacht.

Waarom? Niet omdat Pfizer geneesmiddelen ontdekt, ontwikkelt en maakt die kunnen helpen als je ziek wordt/om niet ziek te worden, maar omdat wij vanuit onze passie voor gezondheid willen bijdragen aan een gezonder Nederland.

Ga jij ons ook op Instagram volgen op Instagram @PfizerNL? #wanneerbenjijopjebest