Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Pfizer sluit aan bij de Week van de Integriteit

1 december 2017

In de week van 1 t/m 9 december is het de week van de Integriteit. Dit is een initiatief van de Kamer van Koophandel waarbij Pfizer zich graag aansluit.

1 december 2017 - In de week van 1 t/m 9 december is het de week van de Integriteit. Dit is een initiatief van de Kamer van Koophandel waarbij Pfizer zich graag aansluit.

Pfizer heeft als doel om samen te werken aan een gezondere wereld. Daarbij telt iedere beslissing en is integriteit leidend. Daar zijn we trots op. In deze week vragen we van alle Pfizer Nederland collega’s extra aandacht voor integriteit, met onderwerpen zoals:

  • Global Compliance;
  • stichting Code Geneesmiddelenreclame (CGR) update;
  • Masterclass Proud to be compliant;
  • Integrity Gaming and winning with Integrity…the best way to sleep well
Pfizer sluit aan bij de Week van de Integriteit

De Week van de Integriteit is een initiatief van de International Chamber of Commerce, de grootste ondernemersorganisatie ter wereld. Integer handelen betekent: doen waarvoor je bent aangesteld en kunnen verantwoorden wat je doet.

Bij integer handelen gaat het juist om die eigen verantwoordelijkheid. Een integere organisatie is een organisatie die recht doet aan de mensen en organisaties met wie en waarvoor zij werkt. Het is een organisatie die vertrouwen geniet, zowel van binnenuit als van buitenaf.

Tijdens de Week van de Integriteit, van 1 t/m 9 december, ontplooien publieke en private partijen initiatieven om aandacht te vragen voor het belang van integriteit binnen en tussen organisaties, en door individuen. Meer weten, ga naar http://www.weekvandeintegriteit.nl/