Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Pfizer sluit aan bij de Week van de Integriteit

2 minuten

In de week van 1 t/m 9 december is het de week van de Integriteit. Dit is een initiatief van de International Chamber of Commerce waarbij Pfizer zich graag aansluit.

9 oktober 2018 - In de week van 1 t/m 9 december is het de week van de Integriteit. Dit is een initiatief van de International Chamber of Commerce, de grootste ondernemersorganisatie ter wereld, waarbij Pfizer zich graag aansluit.

Pfizer heeft als doel om samen te werken aan een gezondere wereld en een gezonder Nederland. Daarbij telt iedere beslissing en is integriteit leidend. Daar zijn we trots op. 

In deze week vragen we van alle Nederlandse Pfizer collega’s extra aandacht voor integriteit en integer handelen. Onderwerpen die gedurende de week aan bod komen zijn:

  • Integriteit in het belang van de patiënt; 
  • het uitdelen van compliance complimenten; 
  • wat betekent Integriteit in jouw dagelijkse werk?; 
  • her-trainen van verschillende compliance onderdelen zoals Code Geneesmiddelenreclame (CGR), dataprivacy, mededingingsrecht.
     
Pfizer sluit aan bij de Week van de Integriteit

Integriteit is ieders verantwoordelijkheid

Integer handelen betekent: doen waarvoor je bent aangesteld en kunnen verantwoorden wat je doet. Bij integer handelen gaat het specifiek om die eigen verantwoordelijkheid. Een integere organisatie is een organisatie die recht doet aan de mensen en organisaties met wie en waarvoor zij werkt. Het is een organisatie die vertrouwen geniet, zowel van binnenuit als van buitenaf.

Tijdens de Week van de Integriteit ontplooien diverse publieke en private partijen initiatieven om aandacht te vragen voor het belang van integriteit binnen en tussen organisaties, en door individuen. Meer weten, ga naar http://www.weekvandeintegriteit.nl/

Pagina beoordelen Like Dislike
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.