Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

TEDxEindhoven en Pfizer praten over toekomst zorg

9 maart 2018

TEDxEindhoven en Pfizer gaan in 2018 samen speciale bijeenkomsten organiseren waar partijen met elkaar kunnen praten over hun ideeën over de zorg van de toekomst. Zo worden salonevents gehouden waarin vooraanstaande deskundigen in allerlei vakgebieden hun visie geven over de kankerzorg van de toekomst en het wereldwijd groeiende probleem van antibioticaresistentie.

Pfizer is partner van TEDxEindhoven en sponsort nu alvast het main-event van TEDxEindhoven op 10 november.

Het thema is ‘Lightbulb Moments’.

Een ‘lightbulb moment’ is een moment waarop je ineens een helder en goed idee krijgt, je iets belangrijks te binnen schiet of realiseert, of een moment waardoor je opeens enorm geïnspireerd wordt. Tijdens het evenement zal een breed scala van toonaangevende nationale en internationale sprekers in diverse vakgebieden via een ‘TED talk’ zijn/haar visie delen over belangrijke en complexe uitdagingen waar onze maatschappij voor staat.

Eén van die belangrijke en complexe uitdagingen is de ontwikkeling van de gezondheidszorg. Als vooraanstaand ontwikkelaar van innovatieve geneesmiddelen speelt Pfizer hierbij een belangrijke rol.

Medicijnen en vaccins vormen een belangrijk onderdeel van de zorg, bij het behandelen, genezen en voorkomen van ziekten. De kwaliteit van zorg rondom de patiënt wordt steeds beter, maar moet ook in de toekomst betaalbaar en toegankelijk blijven voor iedereen.

Daar kunnen overheden, zorg- en onderzoekinstellingen, patiëntenorganisaties, geneesmiddelontwikkelaars en alle andere partijen die bij de zorg betrokken zijn, samen voor zorgen. Door samen te zoeken naar oplossingen. Pfizer werkt daar graag aan mee.

Via de samenwerking met TEDxEindhoven wil Pfizer alle partijen bij elkaar brengen om met elkaar de handen ineen te slaan voor de zorg van de toekomst.

Pfizer wil dat de partijen samen in gesprek gaan en nadenken over de zorg van vandaag en morgen. In de hoop dat ze samen een ultiem ‘lightbulb moment’ hebben.

 

Pagina beoordelen Like Dislike
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.