Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Wij leven voor jouw gezondheid en welzijn

1 minuut

Dit doen we door onze innovatieve medicijnen, premium zelfzorgproducten en impactvolle samenwerkingen. En dit is meer dan ons werk. Het is onze passie. Of het nu gaat om individuele zorg, veel voorkomende of juist erg zeldzame ziektes.

Wij leven voor jouw gezondheid en welzijn

Onze expertise is het ontwikkelen van betekenisvolle en vernieuwende geneesmiddelen, waaronder biosimilars (patentloze biologische geneesmiddelen), en vaccins. Hierbij streven we naar grensverleggende innovaties. Daarnaast bieden wij zelfzorgproducten die aan gezondheid en welzijn kunnen bijdragen. 

Goede, constructieve samenwerking met alle andere partijen in de zorg is van cruciaal belang. Dit is de enige weg vooruit. We hebben elkaar nodig om de best mogelijke zorg te leveren. 

Want samen kunnen we werken aan een zorgsysteem waarbij de toegevoegde waarde voor de patiënt centraal staat. En aan een zorgstelsel dat niet alleen toegankelijk en betaalbaar is maar ook duurzaam. Op die manier kunnen wij continu aan nieuwe, innovatieve geneesmiddelen en vaccins blijven werken tegen aandoeningen waar nu geen middel voor is of waar bestaande middelen niet goed genoeg zijn.

Zo willen wij samen werken aan een gezonder Nederland!

Lees meer over wat wij doen op onze site. Veel plezier.

Pagina beoordelen Like Dislike
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.