Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan
Like Dislike

The Healthcare Innovation Platform (HIP)

Data spelen een steeds grotere rol in de gezondheidszorg. Hoe maken we al gebruik van data om het leven van patiënten én de zorg te verbeteren? En hoe werken zorgpartijen samen aan datagedreven gezondheidszorg? 
Het Healthcare Innovation Platform is een gezamenlijk initiatief van Pfizer bv en techbedrijven Google Cloud en ML6. Dit platform is in het leven geroepen om sneller doorbraken en innovaties bij de patiënt te krijgen via een community van experts in de gezondheidszorg die samen leren, delen en implementeren.

Volg de nascholing Herbruikbaarheid Zorgdata

Samenvatting HIP-webinar

Download hier een pdf van een boekje ‘Zorg op afstand: de nieuwe standaard?’ met een samenvatting van het HIP-webinar. 

Download het boekje  

The Healthcare Innovation Platform (HIP)

Verschillende thema's worden besproken zoals wat de belangrijkste gevolgen van datagedreven gezondheidszorg zijn voor de medisch specialistische zorg vanuit verschillende invalshoeken. En wat er nu al mogelijk is door het ophalen, opslaan en delen van data. Alle sprekers doen dit met dezelfde insteek: hoe kunnen zorgpartijen samenwerken, kennis delen en leren van elkaars ervaringen? In dit dossier over datagedreven gezondheidszorg vind je de verhalen van alle experts die tijdens het HIP-symposium spraken.

Pagina beoordelen Like Dislike