Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan
Like Dislike

Nascholing

Taakdelegatie in de medische praktijk

Groepsbijeenkomst Praktijkvoering ATTR PR: 3

Wat zijn de tijdvreters en hoe pakt u ze aan?

Vergrijzing, toename van het aantal chronisch zieken, nieuwe ontwikkelingen in de gezondheidszorg, administratieve rompslomp en andere zaken eisen veel aandacht van de hedendaagse artsen en zorgverleners. Ervaart u op dit moment een te grote werkdruk, ziet u soms door de bomen het bos niet meer? Deze nascholing zal u helpen uw effectiviteit te optimaliseren en daarmee uw werkdruk te verlagen. Hoe? Allereerst door zelfreflectie en inzicht in uw eigen werkgewoonten en denkpatronen die voor een groot deel uw beleving van tijd en werkdruk bepalen. U leert prioriteiten stellen door te bepalen wat u echt belangrijk vind in uw werk en daarbuiten. U verlaat deze training met concrete tips en handvatten verwerkt in een persoonlijk actieplan.

Doelstelling

Deze nascholing beoogt u meer inzicht te geven in uw huidige tijdsbeheer en werkgewoontes. De belangrijkste vraag daarbij is: hoe behaalt u dezelfde resultaten in minder tijd? In de nascholing worden de belangrijkste tijdvreters geïnventariseerd en wordt gekeken naar hoe u die het beste kunt aanpakken. Aan het eind van de nascholing beschikt u over meerdere concrete ideeën om uw praktijk efficiënter en effectiever te organiseren

Inhoud nascholing

  • Aspecten tijdsbeheer(sing) Moeilijk ‘nee’ kunnen zeggen. Onrealistisch tijdsbeeld. Vertonen van uitstelgedrag. De verschillende rollen van de huisarts
  • Opfrissen managementvaardigheden
  • Doelen en prioriteiten stellen. Delegeren. Planning en dagindeling. Communiceren en informeren
  • Uitwisseling van gedachtes en ideeën met collega
Nascholing voor

Apotheker
Huisarts
Specialist

Docent

Nicoline van Leeuwen verzorgt vanuit haar bureau MediPraction nascholingen in de medische en pharmaceutische branche.

Duur nascholing

3 uur

Accreditering

Heraccreditering kan door Pfizer bv voor drie uur worden aangevraagd bij:

  • College voor Accreditering Huisartsen van de KNMG.
  • Accreditatie bureau medisch specialisten
  • KNMP

Aantal deelnemers

8 tot 15

Eigen bijdrage

De eigen bijdrage ligt tussen de € 95,- en € 180,- per persoon (incl. 21% BTW). In overleg met uw Pfizer contactpersoon wordt de definitieve eigen bijdrage vastgesteld. De eigen bijdrage is afhankelijk van de kosten die door uzelf worden gedragen, zoals accreditatie, locatie en catering.

Datum en locatie

n.n.b.

Deelname

Deelnemen aan een nascholing doet u meestal in de avonduren na een drukke werkdag. Daarom stelt Pfizer u graag in de gelegenheid om deze nascholing in uw directe omgeving bij te wonen. Met als bijkomend voordeel, dat u naschoolt met voor u bekende collegae en ook de mogelijkheid heeft om regionale casuïstiek in te brengen. Bent u geïnteresseerd? Uw contactpersoon bij Pfizer informeert u graag over de mogelijkheden om de nascholing in uw directe omgeving of specifiek voor uw samenwerkingsverband te organiseren. Voorwaarde is wel dat er minimaal 8 deelnemers zijn.
 

Bevestiging 

Na ontvangst van uw aanmelding bevestigen wij uw inschrijving binnen 5 werkdagen. Een week voor aanvang van de nascholing zullen wij u nogmaals attenderen op uw deelname en ontvangt u tevens een deelnemerslijst.
 

Meer weten?

Heeft u de gegevens van uw contactpersoon bij Pfizer niet bij de hand? Neemt u dan gerust contact op met Pfizer Partners in Practice via ( 010 - 406 42 60.

Pagina beoordelen Like Dislike