Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

National Geographic documentaire ‘Mission Possible’

24 maart 2021

National Geographic filmde het afgelopen half jaar achter de schermen bij Pfizer in onze race om de pandemie te stoppen.

Het resultaat is de 44 minuten durende documentaire waarin te zien is hoe in minder dan één jaar het onmogelijke mogelijk werd. Bekijk hier 'Mission Possible - The Race for a Vaccine'

De documentaire is op 11 maart 2021, een jaar nadat de Wereldgezondheidsorganisatie de uitbraak van het coronavirus tot pandemie uitriep, in première gegaan. De film laat onder andere zien hoe Pfizer de enorme uitdaging aanging om in recordtijd een vaccin te ontwikkelen, het vaccin op veiligheid & effectiviteit te onderzoeken en de productie al in een vroeg stadium op te schalen zodat zo snel als mogelijk honderden miljoenen mensen gevaccineerd konden worden.

National Geographic documentaire ‘Mission Possible -The Race for a Vaccine’

En omdat er in de zomer van 2020 begonnen is met filmen, lang voordat met vaccineren begonnen mocht worden, was de uitkomst van de film al die tijd onbekend.

Het meest meeslepend is misschien wel de aandacht voor de mensen die dit proces mogelijk hebben gemaakt, waarbij de kijkers kennismaken met veel van de hoofdrolspelers die onder ongekende omstandigheden aan deze doorbraak hebben (samen)gewerkt.

National Geographic documentaire ‘Mission Possible’

Vaccineren

Vaccinatie tegen het coronavirus is niet verplicht. Maar als iedereen zich laat vaccineren, kan het coronavirus zich niet meer verspreiden. Zo krijgen we stap voor stap meer vrijheid terug. Een vaccinatie beschermt niet alleen u zelf, maar ook de mensen om u heen. Uw familie, vrienden en de kwetsbare mensen om u heen.

Wij hopen dat de documentaire meehelpt aan de vaccinatiebereidheid, met welk vaccin dan ook, en dat de film bijdraagt aan het vertrouwen in de vaccins.

We kunnen niet trotser zijn op al onze collega's die een rol hebben gespeeld in deze enorme inspanning.

Hou vol, hou je aan de regels en veel plezier met kijken.

Pagina beoordelen Like Dislike
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.