Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoe gaat het met werken?

Gaat het werken zoals je wilt? Je bent blijven werken tijdens je behandeltraject, of je behandelingen zijn afgerond en je wilt weer gaan opbouwen. Het kan als een opgave voelen om de draad van je werk weer (verder) op te pakken. Dat gevoel is heel normaal. Lukt het werken al goed? Ga zo door. Werk is gezond, kan je afleiden en zelfvertrouwen geven.

Besef alleen dat er heel veel mensen zijn, bij wie het weer gaan werken of opbouwen nog niet goed lukt. Het is logisch als jij daar zelf ook wat hulp bij kunt gebruiken. Kun en wil je nog hetzelfde werk doen als eerst? Zijn er aanpassingen nodig op je werkplek? Of heb je hele andere vragen: maak ze bespreekbaar. Want er is gespecialiseerde hulp voorhanden! 

Heb je behoefte aan steun?

Ja, graag 

Er zijn gespecialiseerde organisaties waar je terecht kunt voor steun en informatie. Vraag het aan degene met wie je het gesprek over werkhervatting hebt gehad, of kijk op kenniscentrumwerkenkanker.nl

Nee, nu niet

Misschien heb je op een later moment behoefte aan steun, maar heb je nu al baat bij de Gesprekshulp Werk en Kanker. Download het hier.

Werk en kanker
Pagina beoordelen Like Dislike
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.