Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Game voor IC-arts en verpleegkundige

Leestijd: 3 minuten

Speel nu The Ultimate Intensivist. Met het spel voor de mobiele telefoon kunnen intensivisten vaardigheden, competenties en kennis trainen. Het computerspel kan worden gespeeld op de smartphone, eventueel in combinatie met een virtual reality bril. Het is ontwikkeld in samenwerking met intensivisten van het Erasmus MC en het OLVG en werkt als een escaperoom.

De speler komt binnen bij de centrale balie van de intensive care, moet allerlei minigames doen en verdient daarmee badges. Daarmee kan hij uiteindelijk nieuwe grotere spelruimtes binnengaan, uitdagingen uitvoeren en zo allerlei vaardigheden oefenen.

Virtuele operatiekamer

Spelen levert accreditatiepunten op Belangrijke vaardigheden die aan bod komen, zijn het combineren van kennis en inzicht in complexe problemen, het snel beslissingen nemen en samenwerking tussen verschillende disciplines. Naast spelplezier en de mogelijkheid om op een interactieve manier te trainen, levert het spel accreditatiepunten op wanneer artsen inloggen met hun BIG-code.

De komende maanden wordt het spel steeds verder uitgebreid 

De komende maanden wordt het spel uitgebreid met nieuwe games om andere facetten van het werkgebied van intensivisten te trainen. Ziekenhuizen kunnen zelf ook nieuwe trainingsmogelijkheden aandragen, als ze daar behoefte aan hebben. De serious game is te downloaden via de App Store en Google Play

Bronnen

Bronnen

  • Dit artikel is gemaakt door Pfizer ism de makers van de app The Ultimate Intensivist.
Pagina beoordelen Like Dislike
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.