Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoe werken behandelingen?

Als je kanker hebt, onderga je vaak een heftige en complexe behandeling. De kans is groot dat je zelfs een combinatie van behandelingen krijgt. Vaak krijg je daar heel veel informatie over. Maar is het lastig om precies te onthouden of na te vertellen wat er allemaal met je gaat gebeuren. In deze video’s wordt op een eenvoudige manier uitgelegd hoe drie belangrijke behandelingen werken: chemotherapie, immunotherapie en doelgerichte therapie.

Hoe wordt kanker behandeld?

Als je kanker hebt, krijg je vaak een combinatie van behandelingen. Denk bijvoorbeeld aan een operatie en chemotherapie. In deze video wordt verteld over verschillende behandelmogelijkheden.


Wat is chemotherapie?

Een behandeling met chemotherapie is bedoeld om te voorkomen de kankercellen zich verder delen. Om tumoren te vernietigen of de groei ervan te remmen. In deze video wordt dit uitgelegd.


Wat is een doelgrichte therapie?

Een behandeling met doelgerichte therapie is bedoeld om de groei van tumorcellen heel doelgericht af te remmen of te stoppen. In deze video wordt uitgelegd hoe dat werkt.


Wat is immunotherapie?

Bij immunotherapie wordt je eigen immuunsysteem aangespoord om kankercellen te lijf te gaan. In deze video wordt op een simpele, duidelijke manier verteld hoe dit werkt.

Pagina beoordelen Like Dislike
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.