Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan
Agenda
Filter
 • Nascholingen

  1 januari
  Pfizer nascholingen

  Wij houden uw kennis op niveau met nascholing en praktijkondersteuning. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan (geaccrediteerde) nascholingen hier.
   

  Nascholingen

 • Wereldkankerdag

  4 februari
  Wereldkankerdag

  Ieder jaar wordt op 4 februari wereldwijd stilgestaan bij de impact van kanker.
  Deze dag is officieel gemarkeerd om het bewustzijn rondom kanker te vergroten en om preventie, detectie en behandelingen aan te moedigen. Maar ook om het belang van een goede kwaliteit van leven voor mensen met kanker -...

  Themadagen

 • Zeldzameziektendag / Rare Disease Day

  28 februari
  Zeldzameziektendag / Rare Disease Day

  Op 29 februari is het Zeldzameziektendag / Rare Disease Day.
   

  Op deze dag wordt er aandacht gevraagd voor zeldzame ziektes en de impact die deze ziektes hebben op de levens van patiënten. 
   

  Wereldwijd organiseren diverse organisaties evenementen op deze dag. In Nederland wordt er in...

  Themadagen

 • 8 maart
  Internationale Vrouwendag

  Internationale Vrouwendag staat elk jaar op 8 maart in het teken van strijdbaarheid en het gevoel van solidariteit van vrouwen overal ter wereld, meestal aan de hand van een specifiek thema.

  Internationale Vrouwendag is in de twintigste eeuw ontstaan doordat vrouwen opkwamen voor hun rechten, onder...

  Themadagen

 • 11 april
  Wereld Parkinson Dag

  Op Wereld Parkinson Dag wordt wereldwijd aandacht gevraagd voor de ziekte van Parkinson. Wereld Parkinson Dag vindt jaarlijks plaats op 11 april, de geboortedatum van de Engelse arts James Parkinson. Hij is verantwoordelijk voor het beschrijven van verschijnselen van de ziekte van Parkinson.

   

  Themadagen

 • 17 april
  Week van de Teek

  De Week van de Teek wordt jaarlijks georganiseerd. Teken kunnen ziektes overbrengen, onder andere de ziekte van Lyme. Lees meer hierover op www.weekvandeteek.nl.

  Themadagen

 • Wereld Hemofilie Dag

  17 april
  Wereld Hemofilie Dag

  Sinds 1989 is het op 17 april Wereld Hemofilie Dag (World Hemophilia Day) om ieder jaar extra aandacht te vestigen op de zeldzame bloedstollingsstoornis en andere bloedingsstoornissen.

  Hemofilie is een erfelijke stoornis in de bloedstolling. Het bloed kan niet goed stollen omdat een bepaalde...

  Themadagen

 • Wereld Axiale SpA Dag

  1 mei
  Wereld Axiale SpA Dag

  Wereld AS dag is een jaarlijks terugkerende dag speciaal voor mensen met axiale SpA. Ieder jaar valt deze dag op de eerste zaterdag van de maand mei. Wereld AS dag is de dag waarop wereldwijd om bewustzijn wordt gevraagd voor axiale SpA in het algemeen, de patiënten en hun directe omgeving. Wist je...

  Themadagen

 • 19 mei
  Wereld IBD Dag

  Tijdens Wereld IBD Dag vragen patiëntenorganisaties en artsenorganisaties wereldwijd om meer aandacht en begrip voor mensen met IBD (inflammatiore darmziekten). De ziekte van Crohn en colitis ulcerosa hebben een grote invloed op het dagelijks leven van patiënten. 

  'Paarse acties' voor IBD 

  Met...

  Themadagen

 • EHA2023 hybride congres

  8 juni
  EHA2023 Hybrid Congress

  Het EHA2023 Hybrid Congress biedt u een interactief, uitgebreid programma gewijd aan klinisch onderzoek en praktijk, fundamenteel en translationeel onderzoek, evenals belangrijke mogelijkheden voor samenwerking met belanghebbenden op het gebied van hematologie. Het educatieve en wetenschappelijke...

  Beurzen & Congressen

 • Bossche Mamma Congres

  13 juni
  Bossche Mamma Congres

  Pfizer is aanwezig op het 20e Bossche Mamma Congres dat plaatsvindt op dinsdag 13 en woesdag 14 juni 2023 in De Ruwenberg Sint-Michielsgestel. Mogen wij u hier begroeten? Registreer u hier.

  Beurzen & Congressen

 • Wereld Bloeddonordag

  14 juni
  Wereld Bloeddonordag

  In 2004 heeft de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) 14 juni omgedoopt tot Wereld Bloeddonordag (World Blood Donor Day). De dag waarop wereldwijd aandacht wordt gevraagd voor het belang van vrijwillig en onbetaald bloeddonorschap.


  Ieder jaar is er op 14 juni aandacht voor hen die bloed doneren...

  Themadagen