Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Kalender

 • EAHAD Congres

  Het Europese genootschap voor Haemophilia and Allied Disorders (EAHAD) is een multidisciplinaire samenwerking van zorgprofessionals die zorg bieden aan patiënten met hemofilie en andere aanverwante aandoeningen. De leden bestaan uit ondermeer hematologen, internisten, kinderartsen, verpleegkundigen, fysiotherapeuten, onderzoeksartsen en...

 • Wereldkankerdag

  Ieder jaar wordt op 4 februari wereldwijd stilgestaan bij de impact van kanker.
  Deze dag is officieel gemarkeerd om het bewustzijn rondom kanker te vergroten en om preventie, detectie en behandelingen aan te moedigen, maar ook om het belang van een goede kwaliteit van leven voor mensen met kanker - én voor hun naasten of nabestaanden - te...

 • EAHP - Hospital Pharmacy: the future of patient care

  De EAHP conferentie wordt in maart 2022 georganiseerd.

  Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van het EAHP.

   

 • Wereld Parkinson Dag

  Op Wereld Parkinson Dag wordt wereldwijd aandacht gevraagd voor de ziekte van Parkinson. Wereld Parkinson Dag vindt jaarlijks plaats op 11 april, de geboortedatum van de Engelse arts James Parkinson. Hij is verantwoordelijk voor het beschrijven van verschijnselen van de ziekte van Parkinson.

   

 • EULAR 2022

  EULAR (European Congress of Rheumatology) is een jaarlijks terugkerend congres.

 • Wereld Nierkankerdag

  Het is op 17 juni Wereldnierkankerdag. Nierkanker is een ziekte waar we nog te weinig van afweten. Help ons in de strijd tegen nierkanker. 
  Lees meer op https://www.worldkidneycancerday.org/home-dut/

 • ISA Meeting 2022

  De ISA meeting wordt in september 2022 georganiseerd.

  Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van het ISA Meeting 2022.

 • Wereld Eczeem Dag

  Op dinsdag 14 september is het Wereld Eczeem Dag. Tijdens deze jaarlijks terugkerende dag wordt er wereldwijd aandacht gevraagd voor iedereen die te maken heeft met eczeem.

  In Nederland hebben ongeveer 400.000 mensen constitutioneel eczeem. Dat is 2,5 procent van de bevolking. Daarmee staat eczeem op de vierde plaats in de top tien van...

 • November longkankermaand

  November is uitgeroepen tot longkankermaand. Wereldwijd wordt er tijdens de Lung Awareness Month door patiëntenorganisaties extra aandacht besteed aan longkanker. Ook patiëntenorganisatie Longkanker Nederland organiseert deze maand een aantal speciale activiteiten.

 • NVMO congres

  Het jaarlijkse congres van de Nederlandse Vereniging voor Medisch Onderwijs (NVMO) vindt in 2022 op 17 en 18 november plaats.