Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan
Like Dislike

Baanbrekend Oncologie Onderzoek Stimuleringsfonds

Leestijd: 3 minuten

Hierbij kondigen we BOOST 2020 aan, een Nederlands competitief onderzoeksprogramma voor borstkanker. BOOST staat voor Baanbrekend Oncologie Onderzoek Stimuleringsfonds en is een oproep aan alle wetenschappers met innovatieve ideeën een voorstel in te dienen om zo onderzoek te blijven stimuleren.

Pfizer, inclusief moeder-, dochter- en zusterondernemingen en gelieerde partijen, respecteert de vertrouwelijkheid van persoonlijke informatie. Alleen Pfizer, of organisaties die namens Pfizer handelen, hebben toegang tot uw informatie. U hebt te allen tijde het recht uw informatie in te zien of te laten aanpassen. Voor meer informatie over de privacy policy die Pfizer hanteert, verwijzen wij u naar pfizer.nl.

Mocht u medische vragen hebben over Pfizer geneesmiddelen, neem dan contact op met Pfizer Medische Informatie via 0800-633 4636. Wilt u een bijwerking melden, neem dan contact op met Pfizer Drug Safety via [email protected] of bel met 010-4064290.

Als u vragen hebt of meer informatie wilt (zoals welke onderzoeksgebieden/area's of research het betreft), neem dan contact op met Anna Schegoleva, Medical Science Liaison of vul het bovenstaande formulier in.

Heeft u al een goed onderzoeksvoorstel en weet u de area's of research? Dan kunt u direct uw onderzoeksvoorstel indienen op Cybergrants in het Engels.

Baanbrekend onderzoek stimuleringsfonds

Pfizer staat voor het verbeteren van zorg en de uitkomst van zorg voor patiënten. Daarom proberen wij onderzoeker-geïnitieerde studies en andere onafhankelijke initiatieven [zoals bijvoorbeeld zorgverbetertrajecten en medische educatie] te blijven stimuleren en financieel te ondersteunen.

Als onderdeel daarvan is recentelijk in Nederland een Competitive Grant programma gestart. Dit programma biedt onderzoekers de mogelijkheid om een onderzoeksvoorstel in te dienen welke voorziet in het adresseren van specifieke vraagstukken uit de medische wetenschap, praktijk en/of zorg, en overeenkomt met het onderzoekskader van dit programma.

Alle voorstellen zullen worden beoordeeld door een onafhankelijk extern reviewpanel (ERP) bestaande uit 5 Nederlandse borstkanker experts, te weten 3 oncologen met borstkanker als expertise en 2 professionele patiëntvertegenwoordigers.

Baanbrekend Oncologie Onderzoek Stimuleringsfonds | Pfizer Nederland

De online aanvraagprocedure verloopt in twee fasen:

Fase 1: Dien een Letter of Intent (LOI; een korte samenvatting) in. Het ERP zal voorstellen selecteren voor de volgende fase. Als uw Letter of Intent wordt geselecteerd, wordt u hiervan op de hoogte gesteld en wordt u verzocht een uitgebreid voorstel in te dienen.

Fase 2: Dien een volledige voorstel in. Het ERP zal de winnende voorstellen selecteren.

Tijdslijnen

  • Letter of Intent (LOI) deadline: 12 maart 2020
  • Verwachte reactie op uw LOI aanvraag is in de week van 13 april 2020
  • Volledige voorstel deadline: 1 juni 2020 
    • Alleen geaccepteerde LOI’s zullen worden gevraagd een volledig voorstel in te dienen
  • Verwachte reactie op volledige voorstellen: Q3 2020
  • De toewijzing van de grant zal pas volgen na de ondertekening van het onderzoekscontract

Let op, de sluitingstermijn is lokale Nederlandse tijd om middernacht

Wij nodigen u uit uw onderzoeksideeën in te dienen voor BOOST 2020

Als u meer details over het programma wilt weten, zoals de scope met specifieke aandachtsgebieden, aarzel dan niet om contact op te nemen met Anna Schegoleva, Medical Science Liaison of vul het bovenstaande formulier in.

Heeft u al een goed onderzoeksvoorstel met een vraagstelling die past binnen de scope van het programma? Dan kunt u direct uw onderzoeksvoorstel indienen op Cybergrants in het Engels.

Pagina beoordelen Like Dislike