Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Handleiding voor zieke werknemers en leidinggevenden

Pfizer werkt dagelijks aan de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen om mensen beter te maken of hen een betere levenskwaliteit te geven. Bij alles wat we doen, staat de patiënt centraal. We realiseren ons dat die patiënt ook onze eigen werknemer kan zijn. Ook daar willen we goed voor zorgen. We hebben daarom handleidingen ontwikkeld voor werknemers en leidinggevenden over wat je moet doen als je geconfronteerd wordt met een ernstige ziekte.

Meer over werken als je ziek bent

Wilt u meer lezen over het onderwerp Werken als je ziek bent? Op deze pagina vind u meer informatie.

Gezondheid, werk en geluk zijn sterk met elkaar verbonden. Wie werkt telt mee. Werken is alleen niet altijd vanzelfsprekend.

Als geneesmiddelenbedrijf vinden we het belangrijk om een goede werkgever te zijn. En dat willen we ook zijn wanneer onze eigen werknemers of hun naasten te maken krijgen met een ernstige aandoening zoals kanker of een chronische ziekte zoals reuma die van grote invloed zijn op hun dagelijks leven en hun functioneren.

Praktische handleidingen


Pfizer wil haar mensen zo goed mogelijk ondersteunen, zowel vooraf, tijdens als na afloop van een behandeling. Daarom heeft Pfizer als eerste werkgever in Nederland het certificaat Caring Company gehaald, als bewijs voor goed werkgeverschap voor mensen die ziek zijn.

Het maken van de boekjes met praktische handleidingen voor werknemers en leidinggevenden is hier onderdeel van. Omdat zowel de werknemers als zijn leidinggevende een belangrijke rol speelt bij het aan werk blijven of weer aan het werk gaan tijdens of na een ziekte.

Alle rechten, plichten, wensen, grenzen en tips voor werknemers, hun naasten en werkgevers hebben we proberen te vatten in deze boekjes.
 

Andere werkgevers inspireren


Pfizer ziet het tot slot als haar plicht om ook andere bedrijven bewust te maken van het belang van het thema Ziek zijn en Werk. We hopen daarom ook andere werkgevers te inspireren om praktische handleidingen te maken voor hun werkgevers en leidinggevenden..

Kanker en werk

Het boekje voor werknemers is te bekijken en downloaden via deze link, het boekje voor leidinggevenden is hier te vinden en te downloaden

Pagina beoordelen Like Dislike
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.