Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Stoppen met roken materialen bestellen

Stoppen met roken: ondersteunende patiënt- en praktijkgerichte materialen.

Pfizer heeft diverse materialen op het gebied van stoppen met roken ter ondersteuning van uw patiënt en praktijk. U kunt hier de materialen van uw keuze downloaden en/of bestellen. Na ontvangst van uw bestelling worden de materialen aan u verstuurd. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Een aantal materialen kan, vanwege regelgeving, alleen aan zorgprofessionals met voorschrijfbevoegdheid worden gestuurd. Wij verzoeken u daarom ook naam, specialisme en e-mailadres van de voorschrijfbevoegde zorgprofessional in te vullen zodat wij de betreffende materialen indien van toepassing aan hem/haar kunnen adresseren of voorschrijfbevoegdheid kunnen verifiëren.

  Stoppen met roken brochure

  Brochure: Stoppen met roken Wegwijzer

  Informatie voor de patiënt om de kans op een succesvolle stoppoging te vergroten. Inclusief stoppen met roken paspoort en tips voor de weegschaal.

  Wegwijzer aanvragen

  Downloaden
  Brochure helpt bij stoppen met roken

  Brochure: Champix® helpt bij stoppen met roken

  Deze brochure is tijdelijk niet beschikbaar.

  Een handleiding voor de patiënt die Champix voorgeschreven krijgt om in 12 weken te stoppen met roken. Met overzichtelijke instructie en afbeelding van de startverpakking.

  Wegens regelgeving mag dit item uitsluitend aan zorgprofessionals met voorschrijfbevoegdheid worden gestuurd.

  scheurblok

  Scheurblok Landelijk uniform aanvraagformulier Stoppen met roken

  Dit formulier kan gebruikt worden bij de aanvraag van nicotinevervangende middelen en receptgeneesmiddelen voor het stoppen met roken. Via www.znformulieren.nl is het formulier te downloaden. Als ‘scheurblok’ is het niet meer beschikbaar.

Pagina beoordelen Like Dislike
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.