Waardevol Werk

In Nederland zijn zo’n 500.000 chronisch zieke jongeren voor wie het niet eenvoudig is om werk te vinden. Met Waardevol Werk zetten we collega’s, kennis en middelen in om chronisch zieke jongeren die graag willen werken te ondersteunen en begeleiden naar werk. 

Lees meer over het programma Waardevol Werk

‘Een positief verschil maken met Waardevol Werk’

Voor chronisch zieke jongeren is werken niet altijd vanzelfsprekend. Met Waardevol Werk willen we jongeren die chronisch ziek zijn en graag willen werken een steuntje in de rug te bieden, om ze meer kansen op de arbeidsmarkt te geven.” Christiane Liebrand maakt deel uit van de werkgroep Waardevol Werk en legt uit wat dit programma van Pfizer inhoudt.

Lees meer

Blogs & Video's

De Pfizercollega's en de jongeren die zij begeleiden tijdens het traject Waardevol Werk vertellen hoe het met hen gaat.

BLOG

‘Hij is aangenomen!’

Jaap van Snippenberg: ’’Toen ik van Waardevol Werk hoorde, dacht ik: dit zijn jongeren die hulp nodig hebben bij het vinden van een baan. Ik heb tijdens mijn werk al zoveel sollicitatiegesprekken gevoerd, dus ik kan daarbij helpen. Daarom heb ik me aangemeld.”

VIDEO

Waardevol Werk Flitsupdate

Pfizercollega’s Christiane en Michel stonden aan de wieg van Waardevol Werk en vertellen hoe het ontstond.

BLOG

‘Jongeren denken in mogelijkheden’

Dorien Wortman heeft enorm veel zin in haar rol als mentor voor Waardevol Werk. ”Je hebt de kans om een band met iemand op te bouwen. Het lijkt me een uitdaging om met iemand ergens naartoe te werken. 

‘Het is ons doel om twee werelden samen te brengen’

‘Het is ons doel om twee werelden samen te brengen’ Afgelopen jaar bundelden Pfizer en Emma at Work al hun krachten tijdens een zeer succesvolmentorprogramma. Dit jaar kunnen jongeren met een beperking zich via Emma at Work aanmelden om een sollicitatie te oefenen met een Pfizer medewerker. Thomas Broedelet en Lilian van Heckers van Emma at Work leggen uit wat dit Waardevol Werk traject van Pfizer en Emma at Work inhoudt.

Lees meer

FAQ Waardevol Werk

Wat houdt het programma Waardevol Werk in? En waarom richten we ons op chronisch en
langdurige zieke jongeren?

Hier vind je antwoord op veel vragen

‘We stoppen jongeren niet in hokjes en gaan voor duurzaam succes’

Jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen via de Buzinezzclub deelnemen aan een coachingsprogramma bij Pfizer. Hierbij coacht een medewerker van Pfizer een jongere bij het oriënteren op de arbeidsmarkt, het vergroten van het netwerk en het leren om eigen regie te pakken. ‘We stoppen jongeren niet in hokjes’. Florian Andriessen van de Buzinezzclub vertelt er meer over.

Lees meer

Contact

Wilt u met ons in gesprek, neem dan contact met ons op.

Pfizer Nederland

Telefoonnummer: 010 - 4064 200
E-mail: [email protected]

Emma at Work

Telefoonnummer: +31 20 5664 773
E-mail: [email protected]

www.emma-at-work.nl

 

Buzinezzclub

Telefoonnummer: 010 - 414 02 90
E-mail: [email protected]
www.
buzinezzclub.nl