Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Laaghangend fruit in datagedreven zorg

Praktijkvoering E-Learning

Ziekenhuizen en andere zorginstellingen verzamelen enorm veel data. Maar hoe zet je al die data in om de zorg doelmatiger en beter te maken? Bent u geïnteresseerd in dit onderwerp? Het thema van het HIP-webinar is ‘Laaghangend fruit in datagedreven zorg’.

Bekijk webinar

Waar kun je als zorgprofessional of zorginstelling nu al meteen zelf mee aan de slag? Op deze vraag gaat het webinar dieper in.

Eerst vertellen Ivo van der Bilt, cardioloog van het HagaZiekenhuis, en Marcel Reinders, hoogleraar biomedische datawetenschappen van de TU Delft, over het gebruik van artificiële intelligentie (AI) bij het voorspellen van hartritmestoornissen.

Daarna spreken Niels Hagenaars, strategist bij Gupta Amsterdam, en Daniël Kapitan, data science expert, over het gebruik van open source data voor datagedreven zorg. De bijeenkomst wordt afgesloten met een paneldiscussie met de sprekers en de initiatiefnemers van het Healthcare Innovation Platform (HIP), Pfizer en techbedrijven Google en ML6. Het publiek wordt, via de virtuele weg, van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de discussie.

Het webinar is alweer de vijfde bijeenkomst van het HIP. Het HIP heeft als doel om zorgpartijen kennis te laten delen en samen te werken aan datagedreven gezondheidszorg. Om zo de gezondheidszorg en het leven van patiënten te verbeteren.

Meer informatie over HIP

Meer informatie over het HIP vind je op onze website. Hier vind je onder meer de verslagen en boekjes van de eerdere bijeenkomsten. Ook kun je eerdere webinars volgen als on demand nascholing of terugkijken als het onderwerp je interesseert.

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.