Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan
Like Dislike

Endocrine Care materialen bestellen

Endocrine Care: ondersteunende patiëntmaterialen

Om de endocrine care materialen te bestellen, kunt u hier uw gegevens invullen en bij de materialen van uw keuze het gewenste aantal selecteren. Na ontvangst van uw bestelling worden de materialen aan u verstuurd. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Een aantal materialen kan, vanwege regelgeving, alleen aan zorgprofessionals met voorschrijfbevoegdheid worden gestuurd. Wij verzoeken u daarom ook naam, specialisme en e-mailadres van de voorschrijfbevoegde zorgprofessional in te vullen zodat wij de betreffende materialen indien van toepassing aan hem/haar kunnen adresseren of voorschrijfbevoegdheid kunnen verifiëren.

Geslacht
Ik, de zorgprofessional met voorschrijfbevoegdheid, geef Pfizer toestemming om mijn e-mailadres te gebruiken om mij waardevolle informatie over evenementen en wetenschappelijke en gezondheidsgerelateerde informatie op basis van mijn specialiteit en belangen toe te sturen. Meer informatie over het gebruik van uw gegevens vind u in onze Privacy verklaring.

Pfizer, inclusief moeder-, dochter- en zusterondernemingen en gelieerde partijen, respecteert de vertrouwelijkheid van persoonlijke informatie. Alleen Pfizer, of organisaties die namens Pfizer handelen, hebben toegang tot uw informatie. U hebt te allen tijde het recht uw informatie in te zien of te laten aanpassen. Voor meer informatie over de privacy policy die Pfizer hanteert, verwijzen wij u naar pfizer.nl.

Mocht u medische vragen hebben over Pfizer geneesmiddelen, neem dan contact op met Pfizer Medische Informatie  via 0800-633 4636. Wilt u een bijwerking melden, neem dan contact op met Pfizer Drug Safety via [email protected] of bel met 010-4064290.

Pagina beoordelen Like Dislike