Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Skills Lab Cardiale Amyloïdose

Cardiologie Fysieke bijeenkomst ACCR. PT. 1

Cardiale amyloïdose presenteert zich vaak met uiteenlopende, aspecifieke symptomen, die niet altijd worden herkend. Gevolg kan zijn dat de patiënt overlijdt door hartfalen of een plotse hartdood. Vroege diagnose kan van levensbelang zijn. Het unieke skills lab, escaperoom Cardiale amyloïdose, vergroot je bewustwording en kennis. Leer interactief alles over de rode vlaggen, de presentatie en verwijsmogelijkheden. Na afloop ben je in staat patiënten vroeger te diagnosticeren en te verwijzen.

Aanmelden

De workshop duurt 1 uur en bestaat uit: een inleiding van de casuïstiek, het skills lab en een uitgebreide debrief inclusief follow-up materialen.

Locatie

Op de stoep van je ziekenhuis komt de speciaal omgebouwde escaperoom ambulance voorrijden. Deze heeft slechts een stopcontact nodig om te functioneren.
 

Teams

Deelnemers vormen een team van minimaal 2 en maximaal 5 personen. Optimaal is als meerdere disciplines zijn vertegenwoordigd.
 

Doelgroep

  • Cardiologen (i.o.)
  • Verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten hartfalen (i.o.)
  • Echolaboranten (i.o.)
  • Nucleair geneeskundigen (i.o.)
  • Physician Assistents (i.o.)
  • Internisten (i.o.)
     

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan het skills lab.

Accreditatie

Het skills lab is een geaccrediteerde workshop voor 1 punt, 475238 door NVVC, V&V, NAPA en NVNG. Accreditatie aangevraagd bij NIV.