Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Sidekick Health helpt je om doelen te bereiken

De app Sidekick Health is ontwikkeld voor patiënten met chronische aandoeningen zoals reumatoïde artritis. Sidekick Health brengt spelelementen, gedragsleer en kunstmatige intelligentie samen. De app helpt patiënten met RA in 16 weken tijd om hun levensstijl aan te passen. Ook kan de app worden gebruikt om leefstijlproblemen te voorkomen.

Dus heb jij (eventueel samen met je zorgverlener, familielid of vriend) nieuwe doelen gesteld? Wil je daarin, in de komende 16 weken, een steuntje in de rug? Klik dan op onderstaande link om toegang te krijgen tot alle modules van het programma in de app.

Download hier de SideKick Health app

Vertel jij je reumatoloog hoe het echt me je gaat? Dat kan lastig zijn, maar het is wel verstandig. Als je het moeilijk vindt om te praten over je leven met RA met je behandelaar, kan de gesprekswijzer je misschien helpen om jullie gesprek goed voor te bereiden.

Download de gesprekswijzer

Wil je meer informatie over het programma en de app? Kijk dan op de website van Sidekick Health

de app

StethoscoopDe app is ontwikkeld door artsen, in samenwerking met patiënten, gedragsdeskundigen, gameontwikkelaars, dataspecialisten en wetenschappers. 

 

 

FilmpjeDe app bevat educatieve video’s, recepten en tips die gebaseerd zijn op klinische richtlijnen, om patiënten bewust te maken van de impact van RA op hun leven en wat ze daaraan zelf kunnen doen. 

 

 

clipboardPatiënten gaan zelf met de app aan de slag. Ze krijgen persoonlijke actieplannen, aanbevelingen en motiveringen die gemaakt zijn met behulp van artificiële intelligentie en de data van duizenden patiënten.

 

 

SlaapPatiënten stellen zelf hun eigen doelen die ze willen bereiken. Deze doelen zijn op het gebied van voeding, lichaamsbeweging, slaap, stress en therapietrouw. 

 

 

SidekickPatiënten krijgen steun van een sidekick, een grappig mannetje dat hen als maatje helpt om op koers te blijven en regelmatig positieve feedback geeft. 

 

 

ComputerInteractieve spelelementen zorgen ervoor dat mensen gezonder gedrag ontwikkelen en bijvoorbeeld gezonder gaan eten, meer bewegen, minder stressen en beter slapen. Ook is er aandacht voor de psychische gezondheid. 

 

MedicatieSlimme medicatieherinneringen om te zorgen dat patiënten beter hun medicatie innemen.

 

 

WaterdruppelsPositief gedrag wordt beloond met waterdruppels. Dat wordt weer omgezet in geld dat Sidekick Health in samenwerking met Unicef in schoon-water-projecten voor kinderen in lage-inkomenslanden steekt.  

 

 

Gebruikers van Sidekick Health 

  • Hebben 3 x zoveel kans om 5 procent gewicht te verliezen
  • Zijn 30 procent meer therapietrouw 
  • Loggen 8-12 keer per dag in 
  • Hebben 40 procent minder klachten 

Download Sidekick Health via onderstaande link.

Download hier de SideKick Health app

Bronnen

Bronnen

Pagina beoordelen Like Dislike
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.