Wij
Hebben
Reuma

 

 

 

En daar leggen we ons niet bij neer

Wij werken hard om meer energie te krijgen, fitter te worden en minder pijn te hebben.
Pfizer wil hen en iedereen met reuma daarbij helpen. Wij vinden het belangrijk dat je ook met reuma je dagelijks leven weer meer kunt invullen zoals jij dat wil. Zodat je kunt werken en kunt meedoen aan sociale activiteiten, ook als je chronisch ziek bent.
Wij doen veel meer dan het maken van geneesmiddelen. Samen met andere zorgpartijen ontwikkelen we patiëntenprogramma’s die je leren omgaan met thema’s zoals pijn, werk en vermoeidheid. Om beter te leven met reuma. Lees meer over onze projecten op deze pagina.
Onze projecten

Sidekick Health leert je beter leven met reuma

Download de app sidekick Health. Dat is een digitaal maatje dat je helpt om je levensstijl blijvend te veranderen in 16 weken tijd. Je kunt zelf met de app aan de slag en werken aan thema’s die voor jou belangrijk zijn, van beweging tot voeding.

Lees meer

Minder pijn, meer energie en fitter worden

Wat doet reuma met jou? Ontdek ook wat je nog meer kunt doen om op je best te zijn en meer grip te krijgen op je leven.

Bezoek een (digitale) Reuma Inspiratie Avond

Wil je meer weten over onderwerpen zoals samen beslissen, reuma en werken? Bezoek dan eens een (digitale) Reuma Inspiratie Avond

Je kunt blijven werken als je reuma bent

Bij Pfizer willen we dat jij op je best bent, ook als je werkt en ziek wordt. Wij zien werk als medicijn. Samen met anderen willen we het voor iedereen vanzelfsprekend maken dat je bij ziekte kunt blijven werken.

Tips om het beste uit je gesprek te halen

Gebruik de Gesprekswijzer ter voorbereiding op een afspraak met je arts. Het helpt jou en je arts snel en makkelijk een overzicht te krijgen van de punten die jij wilt bespreken en van je behandeldoelen.

Leefstijl en gedrag hebben invloed op chronische vermoeidheid

‘Eén op de twee reumapatiënten is chronisch moe. Dat is zorgelijk, want moeheid is een grote bedreiging voor je kwaliteit van leven.’ Psycholoog en hoogleraar Rinie Geenen vertelt tijdens de digitale Reuma Inspiratie Avonden over chronische vermoeidheid en wat je eraan kunt doen.

Lees meer