Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Moonshots for Healthcare

Moonshot for Healthcare: Hoe ziet de kankerzorg er over twintig jaar uit? Dat is het thema van het TEDxEindhoven salonevent op 13 juni 2019, een speciale bijeenkomst voor alle partijen die betrokken zijn bij de Nederlandse zorg. Ruim 150 belangstellenden luisterden naar de visie van diverse sprekers. Bekijk via deze link een kort interview met Christiane Liebrand en Paul Mommen van Pfizer over het belang van deze events.

Moonshots for Healthcare TedX

Onder de aanwezigen waren zorgprofessionals, vertegenwoordigers van zorgverzekeraars, patiëntenorganisaties, techbedrijven, universiteiten en allerlei andere mensen uit de zorg.

Partner van TEDxEindhoven

De aanwezigen waren er op uitnodiging van Pfizer en TEDxEindhoven en luisterden naar vooraanstaande deskundigen uit uiteenlopende vakgebieden die hun visie gaven op de gezondheidszorg van de toekomst. 

Pfizer heeft zich in 2017 als partner aan TEDxEindhoven verbonden. Samen willen TEDxEindhoven en het geneesmiddelenbedrijf meerdere evenementen gaan houden waarbij sprekers vanuit allerlei werkterreinen hun licht laten schijnen op de gezondheidszorg van nu en in de toekomst. 

Podium voor zorgpartijen 

Daarnaast willen Pfizer en TEDxEindhoven zorgpartijen een podium bieden om met elkaar in gesprek te gaan over de zorg van de toekomst. 

Ze hopen daarbij dat de evenementen die worden gehouden er toe leiden dat alle zorgpartijen ook de handen ineenslaan om te werken aan een goede en bereikbare gezondheidszorg voor iedereen. 

Ideeën voor volgend event 

Tijdens het salonevent zijn door Pfizer onder de bezoekers tientallen ideeën opgehaald die zullen dienen als inspiratie voor het thema van het volgende TEDx-salonevent dat later dit jaar gehouden wordt. 

Via deze website worden belangstellenden op de hoogte gehouden van nieuwe informatie over het volgende TEDx-evenement van Pfizer en TEDxEindhoven. Heb je nu alvast een goed idee voor de invulling van het volgende salonevent: stuur ons dan een mailtje via [email protected]

Pagina beoordelen Like Dislike
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.